Servicemonteur
Synsel Techniek
Bergen op Zoom, Noord-Brabant, Nederlands
1 dag geleden
 • Bedrijfsomschrijving : *Locatie : regio Bergen op ZoomDoor de groei binnen deze organisatie zijn wij op zoek naar een Servicemonteur.
 • De kernactiviteit van dit bedrijf is de productie van machines en integrale oplossingen op het gebied van handling en transportsystemen voor verschillende branches.

  Vanaf de klantwens wordt er een ontwerp gemaakt door de gekwalificeerde engineers, waarna de machines en systemen getest worden alvorens ze naar de klanten in Nederland gaan.

  Wanneer je actief bent in de projecten van dit bedrijf ben je van A - Z betrokken en staat het bedienen van de klant centraal.

  Als Servicemonteur los je complexe problemen en storingen aan machines en systemen op voor klanten in Nederland.Ben jij woonachtig in de regio Bergen op Zoom en zoek jij een baan als Servicemonteur?

  Dan zijn wij op zoek naar jou!*Functie-inhoud : het analyseren en oplossen van storingen, zowel op mechanisch als elektrisch gebied* het inspecteren van de apparatuur en installaties, zowel op mechanisch als elektrisch gebied* het aanbrengen van modificaties* je helpt als Servicemonteur mee aan het opzetten van de onderhoudsprogramma's* het aanpassen van de machines en installaties op locatie van de klant* je doet aanbevelingen aan de klant ter verbetering van de machines en installaties* je draagt als Servicemonteur bij aan het bedenken van oplossingen ten aanzien van het verbeteren van service en onderhoud*Functie-eisen : een afgeronde technische MBO-opleiding* als Servicemonteur beschik je over grote zelfstandigheid, inzet en verantwoordelijkheid* een service- en klantgerichte instelling* representatieve eigenschappen en een positieve werkhouding* goede uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands* je bent als Servicemonteur in het bezit van een rijbewijs B*Wij bieden : een basissalaris tussen de €2.

  470 en €4.050 bruto per maand* een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband* een uitdagende en afwisselende baan met goede primaire en secundaire voorwaarden, waaronder : bedrijfsauto, bedrijfskleding, laptop en mobiele telefoon* 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen* een open en respectvolle bedrijfscultuur* uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor jou als Servicemonteur* een uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid binnen een organisatie met forse groeiambitieHeb je interesse in deze vacature van Servicemonteur?

  Solliciteer direct!*Salarisomschrijving*€2.470 - 4.050

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier