Operatieassistent Chirurgie
Flevoziekenhuis Almere
Almere, Netherlands
11 dagen geleden

De afdeling :

Het OK-complex heeft 8 operatiekamers. Per jaar worden er ongeveer 10.000 operaties verricht. Je werkt samen in een team van 45 operatieassistenten.

De afdeling heeft een bijzonder prettige werksfeer, mede door de goede samenwerking tussen de teams van anesthesie, recovery en ondersteuners.

Op dit moment worden, samen met het team, de voorbereidingen getroffen voor vernieuwbouw van een deel van het complex. Er is een intensieve samenwerking met alle gebruikers van de OK.

De functie :

In de functie operatieassistent Chirurgie zorg je ervoor dat de operatiekamers bedrijfsklaar zijn en sta je de snijdend medisch specialist bij door te instrumenteren, assisteren en omloopwerkzaamheden te verrichten tijdens operatieve ingrepen.

Verder begeleid je de leerlingen, bewaak je de voortgang van het operatieprogramma van de betreffende OK en van de steriliteit.

Je bent bereid bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat wij vragen :

 • Je bent in het bezit van het NZR diploma OK-assistent Chirurgie;
 • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, uitdrukkings- en bewegingsvaardigheid en oplettendheid;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
 • Je bent flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Wij bieden :

  De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens CAO ziekenhuizen, conform FWG 55. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring met een maximum van € 3.

  840, op fulltime basis. Daarnaast biedt het Flevoziekenhuis een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van één jaar.

  Belangstelling?

  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Tanja Hartingsveld, bedrijfsleider EVR OK, bereikbaar op

  Solliciteren?

  Wij zien je sollicitatie graag voor tegemoet via onderstaande link, onder vermelding van vacaturenummer 2018-046.

  Het navragen van referenties en het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

  Flevoziekenhuis brengt topzorg dichtbij

  Het Flevoziekenhuis in Almere is hét ziekenhuis voor de achtste stad van Nederland. Wij verzorgen een breed aanbod van uitstekende specialistische ziekenhuiszorg, inclusief de bijbehorende voorzieningen.

  Wij brengen topzorg dichtbij; in ons ziekenhuis en in uitstekende samenwerking met het AMC en onze eerstelijns partners.

  Samen met onze patiënten en partners streven wij naar optimale gezondheidswinst en kwaliteit van leven. Patiënten en familie ontvangen wij vriendelijk en gastvrij in een helende omgeving.

  Wij zijn betrouwbaar, betrokken, flexibel en samenwerkend. In ons ziekenhuis leiden wij de artsen, verpleegkundigen en ondersteuners van de toekomst met passie op.

  Door het versturen van het sollicitatieformulier ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt door het Flevoziekenhuis en worden opgenomen in onze database.

  Je hebt ook rechten ten aanzien van jouw gegevens. Graag verwijzen wij je naar onze privacy statement : https : / / www.

  flevoziekenhuis.nl / organisatie / privacy-statement

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier