Begeleider LVB
's Heeren Loo
Ermelo, NL
1 minuut geleden

Waar ga je werken

Wij zijn een locatie op het woonzorgpark in Ermelo waar zorg wordt geboden aan cliënten in de leeftijd van 20 tot 40 jaar, met een diversiteit aan zorg- en ondersteuningsvragen.

Het steunpunt omvat zeven appartementen op verschillende locaties op ons zorgpark, voor cliënten met een lichte verstandelijke beperking (LVB) met bijkomende gedrags- en psychiatrische problematiek.

We werken vanuit de driehoek en gaan uit van persoonlijk leiderschap van professionals. De begeleiding bestaat zowel uit ondersteuning vanuit het steunpunt voor een aantal cliënten, als 1-op-1 begeleiding, waarin we streven naar een afbouw van intensiviteit.

Alles wat wij doen is van toegevoegde waarde voor de cliënt. Dit gaat voor ons samen met een goed leven voor de cliënten, mooi werk voor de professionals en een duurzaam gezonde organisatie.

Wij werken met de methodiek Triple-C. Dit is een visie en een methodiek voor de begeleiding en behandeling van mensen met een (verstandelijke) beperking, die daarnaast gedragsproblemen of psychische problemen hebben.

Binnen het team is veel kennis en expertise van de doelgroep en er heerst een goede, professionele sfeer. We leren iedere dag van elkaar.

Wie ga je helpen?

Jong)volwassenen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen.

Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen.

Jij weet hoe je met deze kwetsbare doelgroep om moet gaan. Met jouw kennis en ervaring zoek je samen naar mogelijkheden om competenties aan te leren, zodat hij zo zelfstandig mogelijk kan leven.

Om dit te bereiken werk je nauw samen met zijn familie en andere disciplines.

Hoe ga je helpen?

Je begeleidt zes jongvolwassenen met een lichte verstandelijke beperking met bijkomende gedrags- en psychiatrische problematiek.

Je biedt een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie en werkt op basis van de, in het persoonlijk plan vastgestelde, zorgvraag en gemaakte afspraken.

Je werkt met hen aan hun zelfredzaamheid, zelfstandigheid, het behouden van een gezond dag en nacht ritme, het hebben en uitvoeren van werk- / dagbesteding en je ondersteunt bij de invulling van vrije tijd.

Dit bieden wij

 • Een enthousiast gemixt team van mannen en vrouwen.
 • Enthousiaste collega's, die door willen groeien naar een zelforganiserend team.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 1861 tot maximaal € 2766 (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Financiële vergoeding voor het werken in de avonden, weekenden en feestdagen.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren en een vakantietoeslag van 8%.
 • Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde relevante zorgopleiding op minimaal mbo-niveau 3.
 • Je hebt ervaring met cliënten met een lichte verstandelijke beperking.
 • Je bent een stabiele, evenwichtige persoonlijkheid en kunt zowel samen als zelfstandig werken.
 • Je kunt makkelijk schakelen van de ene naar de andere situatie.
 • Je hebt een pro actieve houding en toont persoonlijk leiderschap over je eigen ontwikkeling.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier