Werkvoorbereider
Eminent Groep
Oss, Noord-Brabant, NL
5 dagen geleden

Als Werkvoorbereider verveel jij je in deze organisatie nooit. Je werkt samen in een team met vakbekwame collegas. Samen met hen ben jij verantwoordelijk voor de gehele voorbereiding voor de bouw van particuliere woningen.

Maar hoe ziet zon typische dag er nou uit De Architect is van te voren al aan de slag gegaan met het ontwerp van de woning.

De Bouwkundig Tekenaar heeft deze vertaald naar bestektekeningen. Op basis van deze tekeningen ga jij als Werkvoorbereider hier mee aan de slag.

Je berekent wat je nodig hebt aan materialen mankracht en maakt detailtekeningen in Revit. Je hebt veel diversiteit in het werk.

Naast het bovenstaande zorg jij namelijk ook de contacten en contracten met onderaannemers. Dit doe je natuurlijk niet alleen want jij werkt nauw samen met Uitvoerders en Projectleiders.

Samen streef je naar het beste resultaat.  En zit er weer een oplevering op Dan mag het glas geheven worden.Klinkt dit als muziek in je oren Voel je dan vrij om te solliciteren.  

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier