Afstudeerstage Audit & Assurance
Mazars Nederland
Eindhoven
5 uur geleden

Op zoek naar een afstudeerstage binnen de accountancy? Wil jij een eerste stap zetten om het accountancy vak te leren, waarbij je een publieke functie vervult in het maatschappelijke verkeer?

Dan is deze afstudeerstage bij Mazars Eindhoven interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het controleteam een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Tijdens deze stage ben je, naast je onderzoek, met name bezig met de controle van jaarrekeningposten en controleren van processen binnen organisaties.

Als lid van het auditteam bespreek jij jouw bevindingen met collega’s en direct contact met klanten hoort bij het dagelijkse werkproces.

Je komt bij verschillende bedrijven en kunt je hierdoor zeer breed en veelzijdig ontwikkelen.

Je gaat direct in de praktijk aan de slag, waardoor je als stagiaire bij uiteenlopende en verschillende bedrijven komt en jij je breed kunt ontwikkelen.

Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt.

Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte.

Zowel in werkzaamheden als in cliëntenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort.

Wie ben jij?

 • Bezig met een WO-opleiding Accountancy, Bedrijfskunde, IBA of een vergelijkbare studie.
 • Professioneel kritische houding, integer en ambitieus
 • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier