Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) Basis GGZ
GGNet
Apeldoorn, NL
2 dagen geleden

Dit ga je doen

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige behandel je patiënten in de basis GGZ. Je bent medebehandelaar, dus werkt nauw samen met regiebehandelaren : in de basis GGZ zijn dat Verpleegkundig Specialisten en GZ-Psychologen.

Je behandelt niet alleen, je geeft ook advies, training en coaching. Je stelt de juiste diagnose in samenwerking met de regiebehandelaar, stelt behandelplannen op en voert deze uit (in samenwerking met de regiebehandelaar).

Ook organiseer en coördineer je de uitvoering van behandelplannen, waarbij je de kwaliteit en de effectiviteit van de geleverde zorg bewaakt.

Zo draag je bij aan de ontwikkeling van het sociaal-verpleegkundig behandelaanbod.

De focus bij behandeling ligt op verdere stabilisering van de klachten, terugvalpreventie en leren omgaan met beperkingen.

Je stelt patiënten maximaal in eigen regie en maakt met hen blended behandelplannen : gedeeltelijk gebaseerd op face-to-face contact (individueel / groepen) en gedeeltelijk gebaseerd op e-Health modules.

Hier ga je werken

Je komt te werken in de generalistisch basis GGZ (BGGZ). Sinds 2018 is Bas is Dichtbij volop in ontwikkeling om de bggz vorm en inhoud te geven.

We werken in zelfsturende teams met het uitgangspunt om op 2 verschillende locaties werkzaam te zijn, zo dicht mogelijk bij de patiënt.

Deze locaties kunnen variëren van de bestaande GGNet locaties tot huisartsen- en wijkcentra.

Iedereen kan op een zeker moment in zijn leven met psychische problemen te maken krijgen. Sommigen voelen zich somber en hebben weinig energie.

Anderen voelen zich angstig, hebben slaapproblemen of drinken te veel. Denk hierbij aan verslavingsproblematiek, schizofrenie, stemmingsstoornissen, LVB of persoonlijkheidsproblematiek.

Dit ben jij

 • Je bent in het bezit van een diploma HBO-Verpleegkundige aangevuld met de vervolgopleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige of MGZ-GGZ en bent geregistreerd in het BIG-register.( artikel 14 wet BIG)
 • Bij voorkeur een aantal jaren relevante werkervaring en een brede kennis van de ggz en affiniteit met werken aan herstel.
 • Je kunt zelfstandig werken en bent creatief in het vinden van oplossingen voor niet alledaagse problemen.
 • Je toont ondernemerschap en bent in staat collega s enthousiast te maken en mee te nemen in ontwikkelingen.
 • Je bent toegankelijk, zelfstandig en energiek.
 • Dit bieden we je

  Je komt te werken in team Apeldoorn met enthousiaste collega’s met een no nonsense werkhouding en waar een goede onderlinge werksfeer heerst.

 • Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 55, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring max € 3.832,-).
 • Daarnaast ontvang je een volledige dertiende maand (eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato).
 • Ook kun je als werknemer bij Bas, deels je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen.
 • Er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • We bieden je in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien.

  In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier