Verkoper
Expert
Diepenveen
6 dagen geleden

Werken bij Expert

Expert is de toonaangevende winkelketen op het gebied van home-elektronica. En niet zomaar eentje. Bij Expert kun je zorgeloos winkelen.

Wij willen adviseren, helpen en inspireren. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken.

Als verkoper heb je daar een belangrijk aandeel in. Je bent klantvriendelijk. Je snapt wat klanten belangrijk vinden. Je geeft ze het beste advies omdat je goed naar ze luistert.

Maar ook omdat je alles weet over onze producten én op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektronica in de breedste zin.

Dankzij jouw vakkundige hulp en persoonlijk advies gaat de klant altijd tevreden de deur uit. En daar krijg jij een voldaan gevoel van.

Wie zoeken we?

Je voelt je thuis in een werkomgeving waar je jouw talenten optimaal kunt inzetten. Je wilt elke dag met plezier je werk doen en dat uitstralen naar de klant.

Past het onderstaande bij jou?

Je bent klantvriendelijk

Je stelt de klant centraal, denkt mee, weet de klant te verrassen en staat altijd klaar met persoonlijk advies. Kortom : je zorgt dat klanten zich welkom voelen en graag kopen bij Expert.

Je bent een enthousiaste verkoper

Je luistert goed naar de wensen van de klant en je vraagt door. Je geeft de klant passend advies en weet mensen enthousiast te maken over de producten.

Je maakt mensen bewust van het gemak dat de producten met zich meebrengt en hoe ze daarvan kunnen genieten.

Je hebt een commerciële instelling

Het behalen van doelstellingen geeft je een kick. Jouw uitdaging : verkoopresultaten boeken. Dit doe je samen met je collega’s en het team.

Je bent vakbekwaam

Je bent op de hoogte van de producten die Expert verkoopt. Van koffiezetapparaten en laptops tot wasmachines. Je weet de technische aspecten van de producten door te vertalen naar klantvoordelen en gebruikersgemak.

Je vindt het een uitdaging om je hierin te verdiepen en zorgt ook dat nieuwe producten en ontwikkelingen niet aan je voorbijgaan.

Natuurlijk houdt Expert je hiervan ook op de hoogte.

Je bent veelzijdig

Je zorgt ervoor dat de winkel er pico bello uitziet en dat producten demonstratieklaar zijn. Je maakt afspraken met de klant en komt deze ook na.

Ook zorg je voor een juiste planning van de bezorging, installatie en aftersales.

Wat vragen we?

Je hebt, bij voorkeur, een MBO-diploma Detailhandel (niveau 3 of 4) en minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de elektronica / retail.

Je bent tussen de 32 uur en 38 uur per weekbeschikbaar en bij voorkeur woon je in Diepenveen of in de directe omgeving.

Wat bieden we?

Expert groeit. En jij groeit vanzelfsprekend met ons mee. Bij Expert krijg je niet alleen een prima salaris, maar ook een gezellig team collega’s.

En misschien nog wel het belangrijkste : je komt in een werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en veel te leren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier