Beleidsadviseur Beheer Openbare Ruimte, Water en Riolering
Maandag
Rotterdam, Nederland
1 dag geleden

Over de functie

Jij draagt graag bij aan de integrale beleidsontwikkeling van de openbare ruimte, op het gebied van water en riolering.

Voor een gemeente in het groot Rijnmondgebied, ben ik op zoek naar een Beleidsadviseur Beheer Openbare Ruimte, Water en Riolering.

Als beleidsadviseur beheer openbare ruimte, water en riolering’, participeer en adviseer jij bij ruimtelijke ontwikkelingen in de ontwerpfase.

Jij neemt vervolgens de verantwoordelijkheid voor de technische voorbereiding, aanbesteding en uitvoering. Daarnaast ben jij vraagbaak en sparringpartner ten aanzien van het beheer.

Communicatie en participatie rondom de projecten en beheer, maar ook interne afstemming en contacten met uitvoerende partijen zijn belangrijke aspecten in de functie.

Als beleidsadviseur draag je bij aan de integrale beleidsontwikkeling van de openbare ruimte. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van beleids- en beheerplannen binnen het taakgebied BOR en specifiek voor het vormgeven van beleid rondom riolering- en waterprojecten.

Jij schrijft diverse beleids-uitwerkingsplannen en bent verantwoordelijk voor de actualisatie, van onder andere het verbreed gemeentelijk rioleringsplan.

Tevens ben jij richtinggevend en projectleider als het gaat om het realiseren van de ontwerpplannen en meervoudige projectplannen.

Jij wordt verantwoordelijk gesteld voor de contractvorming en aanbesteding van werken aan derden en mede aanbesteden op het gebied van beheer openbare ruimte.

Ook coördineer, begeleid, en coach je de beheerders voor de genoemde terreinen.

Functie-eisen :

HBO of WO niveau Civiele techniek, met als afstudeerrichting water / riolering / watermanagement

Expertise op het gebied van water en riolering

Ervaring met het opstellen van meerjaren-investeringsprogramma

Ervaring met het begeleiden van trajecten in het kader van inwoner- en ondernemer participatie

Competenties :

Strategisch en oplossingsgerichte denker met ruimte overheidservaring

Ambassadeur voor de gewenste integrale manier van werken en denken

Herken jij jezelf in de bovenstaande functieomschrijving en heb jij ervaring op het gebied van beleid, riool en water? Graag ontvang ik jouw CV via de daarvoor bestemde sollicitatieknop.

Uiteraard neem ik spoedig contact met jou op!

Vanwege de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelatie’, is het niet mogelijk om als zelfstandige aangeboden te worden op bovengenoemde functie.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier