Huishoudelijk medewerker
De Zorgfabriek
Leiden, NL
4 dagen geleden

Is dit jouw werkplek?

Deze zorginstelling biedt onder andere wijkverpleging, huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en psychiatrische zorg aan mensen van alle leeftijden.

Van jongeren met een vorm van ASS en ouderen met dementie tot volwassenen met lichamelijke problemen worden door hen geholpen.

De zorg is altijd vraaggericht en op maat. Deze organisatie werkt in Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. De visie is dat een cliënt prettig thuis kan blijven wonen door middel van zelf gekozen zorg.

Ook willen ze zo goed mogelijke matches maken tussen cliënt en zorgmedewerker. Als huishoudelijk medewerker help je mensen die thuis wonen met o.

a. de schoonmaak van de woning wanneer zij dit zelf niet meer kunnen. Veel cliënten zijn ook erg blij met het sociale contact en voor je het weet heb je een band opgebouwd.

En wat ook mooi is; je bepaalt zelf wanneer je gaat werken!

Jouw werkdag

Wanneer je als huishoudelijk medewerker start kun je verwachten dat je dezelfde week al aan de gang kan! De planner geeft je door wanneer je bent ingedeeld voor de week, en een afspraak duurt gemiddeld 2,5- 3 uur.

Je kunt lekker met de fiets van huisbezoek naar huisbezoek gaan.

Je eerste bezoek kan bijvoorbeeld om 10 uur starten, maar ook om 1 uur. Hier zorg je dat de vaat wordt gedaan, maak je de keukenkasten schoon, stofzuig je het hele huis en dweil je alles.

Als er meer tijd over is kun je de ramen nog lappen of de koelkast schoonmaken. Hierna kan de cliënt even met je praten en je drinkt koffie met elkaar.

Als laatste maak je het bed op met fris gewassen beddengoed.

Om half 1 fiets je langs de bakker voor een broodje, om vervolgens naar je laatste afspraak te gaan. Om 3 uur ben je klaar en ga je voldaan terug naar huis.

Kun je dit afvinken?

 • Je volgt een studie richting sociaal werk / psychologie
 • Je hebt minimaal MBO niveau 2 behaald
 • Je vindt het leuk om contact met (oudere) cliënten te maken
 • Je kunt goed signaleren
 • Hierbij krijg je natuurlijk

 • Een goed uurloon conform cao VVT
 • Flexibel in te plannen werk
 • Een zorggerichte bijbaan
 • Km / fietsvergoeding
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier