Heftruckchauffeur
Synergie
Veghel, NL
4 dagen geleden
source : Joof.nl

Ben jij of ken jij eenervaren reachtruckchauffeur die op zoek is naar een leuke en nieuweuitdaging, werk je graag in ploegen of juist niet en op zoek naareen baan dicht bij huis.

Wij komen graag met jou in contact omvrijblijvend het gesprek aan te gaan. Je zult aan de slag gaan ineen dynamische omgeving en wij zoeken het bedrijf wat bij jou past.

Je wordt onder andere verantwoordelijk voor het opslaan,verplaatsen en verzamelen van alle goederen en pallets, wijplaatsen je bij het bedrijf met de goederen die jou liggen.

Dit doeje zelfstandig maar ook in teamverband. Belangrijk is dat je hetoverzicht bewaard en de goederen onbeschadigd verplaatst.

Degoederen dienen compleet en op tijd te worden verwerkt. Ook kan jijadministratieve handelingen die hierbij komen kijken goedverwerken.

Oftewel reachen zit je in hetbloed.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier