Stage als Recruiter bij Young Capital Roermond! Come and join our team!
YoungCapital
Roermond, NL
6 uur geleden
source : Officevacatures
 • YoungCapital biedt een uitdagende en leerzame stageplaats waarbij de kneepjes van het vak je worden geleerd. Zo ga je alles leren met betrekking tot werving;
 • hoe schrijf je goede vacatureteksten die aansluiten bij de doelgroep. Ook leer je alles over selectietechnieken, zowel telefonisch als tijdens een intakegesprek.

  Verder ga je mee helpen zoeken naar de juiste kandidaten voor de juiste baan en ben je na het maken van de juiste match het aanspreekpunt voor kandidaten.

  Ook op commercieel gebied leer je alles over juist klantbeheer; van relatiebeheer tot sales en het bedenken van leuke acties voor klanten.

  Tot slot leer je alles over goed P&O beheer; hoe maak je contracten aan, hoe schaal je iemand in volgens het CAO. Een super leerzame en leuke kans dus, waarbij je 1 vaste stagebegeleider hebt die jou intensief gaat begeleiden!

  Als stagiair(e) bij YoungCapital ben je de onmisbare ondersteuning van de recruiters. De recruiters zijn o.a. verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact en het werven en selecteren van de juiste kandidaten voor een zeer diverse klantenportefeuille.

  Hierbij ben jij de persoon die ze ondersteunt. Daarnaast ben je ook zelf verantwoordelijk voor een aantal klanten. Hieronder kun je verstaan dat jij veel contact hebt met de klant en ervoor zorgt dat alles goed verloopt van het begin tot het eind, een zeer uitdagende functie waarin veel van je wordt verwacht.

  Functieeisen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau
 • Een energieke en enthousiaste stagiaire, die heel secuur is in het uitvoeren van diverse werkzaamheden;
 • Prettige en leerzame werkomgeving;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden;
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een leerzame stage, waarbij je de functie van Recruiter helemaal eigen kunt maken;
 • Veel verantwoordelijkheden, afhankelijk van je eigen inzet en motivatie;
 • Een stagevergoeding van € 350,- op basis van een 40-urige werkweek.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier