Werkvoorbereider m/v
Meiwurkje
Heerenveen, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Houd jij overzicht in complexe situaties? Ben je nauwkeurig, stressbestendig en vind je het leuk om de voorbereiding te regelen van dak- en gevelprojecten die in onze fabriek worden gemaakt?

Goed nieuws! Wij zijn op zoek naar een werkvoorbereider.

Werkzaamheden

Als werkvoorbereider ben je de schakel tussen onze klanten en de eigen productieafdeling. Je hebt veelvuldig contact met onze klanten en leveranciers en bent in staat om op basis van de binnengekomen aanvragen en offertes concrete opdrachten voor de productieafdeling te maken.

Ook ben je verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en waar nodig stuur je personeel aan.

Wat wij vragen

Uiteraard is ervaring in vergelijkbare functies een must, maar uiteindelijk zijn we meer geïnteresseerd in je capaciteit en je werklust dan in je CV.

Ben je een aanpakker, zelfstandig werkend, klantgericht, flexibel, stressbestendig, meedenkend en communicatief goed onderlegd?

Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat wij bieden

Mocht het tot een dienstverband leiden, dan krijg je een fulltime baan in een prettige werkomgeving, een marktconform salaris (de hoogte van het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier