Junior ICT Engineer
VDL Steelweld
Breda, NL
5 dagen geleden

Vind jij projectmatig werken leuk en zie jij ICT als oplossing voor bedrijfsvraagstukken? Dan is de functie van ICT Engineer bij VDL Steelweld echt iets voor jou!

De functie :

Je bent het eerste aanspreekpunt voor ICT technische vraagstukken en zet deze om in een technisch project definitie. Als ICT Engineer ben je ICT technisch verantwoordelijk voor het omzetten van ICT projecten binnen VDL Steelweld.

Je overlegt met eindgebruikers en stakeholders over de stand van zaken. De rol is een combinatie van aansturend project matig werken en ICT inhoudelijk uitvoerend.

Jouw profiel :

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Informatica of vergelijkbaar;
 • 0-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt ervaring met virtualisatie, netwerken, databases, Windows & Linux;
 • Wij bieden :

  VDL Steelweld is onderdeel van het internationaal, industrieel familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.

  Samenwerking op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

  We bieden een goede werkomgeving, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier