Service Engineer
Koninklijke BAM Groep
Groningen, Nederland
8 uur geleden

Wat ga je doen?

Bij BAM Bouw en Techniek Regio Noord werk je aan een integrale, multidisciplinaire aanpak van middelgrote en grote complexe Beheer projecten in de utiliteit.

Deze projecten bevinden zich met name in het noordoosten van Nederland.

Als all-round Service Engineer onderhoud, test, kalibreer en repareer je de complete werktuigkundige en elektronische installaties van de verschillende klimaatinstallaties zoals koel-

verwarmings-, luchtbehandeling en (warm) water- en gasinstallaties. Jij spoort in deze installaties storingen op, verhelpt deze en rapporteert hier schriftelijk over en adviseert daarbij onze klanten.

Je hebt veel te maken met onze klanten. Daarom bouw je als service engineer aan duurzame klantrelaties, signaleer je mogelijke extra werkzaamheden en denk je mee over totaaloplossingen en verbeteringen.

Je overlegt met de opdrachtgever c.q. klant omtrent de uitvoering van de werkzaamheden en instrueert zo mogelijk de eindgebruikers van de opdrachtgever.

Tevens verwachten wij dat je een flexibele instelling hebt en werk je met een storing dienstrooster.

Wie zoeken wij?

Je bent nu al enkele jaren Service Engineer of Service Specialist in de utiliteitssector. Je hebt een opleiding afgerond richting installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek of energietechniek niveau 4.

Het in het bezit zijn van de opleiding Service Technicus is een pré. Tevens is de wens het diploma PO en F-gassen ook in het bezit te hebben.

Als persoon ben je klantgericht en resultaatgericht ingesteld. Service is jou geen onbekend begrip. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en kunt met verschillende klantniveaus (technisch en non-

technisch) schakelen. Je bent samenwerkingsgericht, sterk in schriftelijke rapportage en wilt waarde toevoegen aan het team.

Wat bieden wij?

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

BAM biedt medewerkers marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Over ons

BAM Bouw en Techniek is een landelijk opererende integrale bouwpartner met een totaalaanbod van producten en expertise gedurende de gehele Life Cycle van een gebouw.

Onze diensten omvatten elke fase van het bouwproces : van ontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Duurzaamheid is daarbij een sleutelbegrip.

Met onze vakbekwame en gemotiveerde medewerkers beschikken wij over alle kennis en ervaring om elk project aan te kunnen. Hoe groot of complex ook

Technisch beheer van gebouwen is de laatste jaren steeds complexer geworden. BAM Bouw en Techniek tilt klimaatbeheersing, brandbeveiliging, energiemanagement, en het ontwerp en onderhoud van installaties naar een hoger niveau.

Het team Beheer en Onderhoud kenmerkt zich door de samenwerkingsgerichtheid en de collegiale sfeer.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier