Medewerker salarisadministratie
Randstad
EINDHOVEN, NL
6 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Heb jij meerdere jaren ervaring op de salarisadministratie en heb je een afgeronde PDL opleiding? Zie je het als een uitdaging om een zelfstandige rol te hebben binnen een informeel en dynamisch bedrijf?

Én ben je daarnaast op zoek naar een functie voor de lange termijn in Eindhoven? Lees dan snel verder!

MEDEWERKER SALARISADMINISTRATIE 32-40 UUR DIRECT CONTRACT EINDHOVEN

Waar ga je werken?

Je gaat werken binnen een informeel en gezellig bedrijf die momenteel 2 locaties heeft met in totaal zo'n 500 medewerkers : Eindhoven en Cappelle a / d IJssel.

Per 1 januari wordt alles gecentraliseerd in Eindhoven. Als je binnenkomt voel je direct de bevlogen, open en enthousiaste cultuur.

Binnen dit bedrijf wordt hard gewerkt waardoor successen ook altijd samen worden gevierd, ongeacht wat je functie is. Ook helpt iedereen elkaar graag en is even bellen met de directeur ook heel normaal.

Persoonlijke ontwikkeling wordt erg gestimuleerd en kijken ze samen met jou welke opleidingen en trainingen voor jou interessant zijn.

Daarnaast worden er naast werktijd ook veel leuke georganiseerd zoals de jaarlijkse kerstborrels en de BBQ in de zomer.

De functie : medewerker salarisadministratie

In jouw zelfstandige rol ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie voor alle medewerkers binnen de organisatie.

Je maakt daarbij deel uit van het HR team : 2 HR medewerkers, 2 recruiters en een HR business partner.

Je voert de volledige maandelijkse verloning uit, je draagt zorg voor de loonaangifte, de juiste verwerking van loonbeslagen en het bijhouden van de openstaande saldi van loonbeslagen.

Je bewaakt de juiste toepassingen van loonbelasting- en socialewetgeving en je controleert ingeleverde declaraties en je verwerkt de externe informatieverzoeken van o.

a. UWV, ZSW / Belastingdienst, etc. Ook genereer je managementinformatie voor interne afdelingen en houdt je de (personeels)administratie bij.

Daarnaast heb je niet alleen een uitvoerende functie, maar denk je ook mee in het verbeteren van werkprocessen.

Je voert de functie uit tussen de 32uur en 40uur, net waar jouw voorkeur naar uit gaat. Werk je liever 36 uur of vind je het fijn om 1 dag thuis te werken?

Dan zijn ze daarin ook flexibel!

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt direct een contract aangeboden voor bepaalde tijd bij het bedrijf met uitzicht op vast dienstverband. Vanaf de 1e kilometer kom je al in aanmerking voor een reiskostenvergoeding.

Op basis van je kennis en ervaring ontvang je een salaris met een maximum van €3.500 per maand op basis van 40uur.

Wanneer ben jij de ideale kandidaat?

Als persoon omschrijf je jezelf als iemand die goed kan plannen en organiseren en je ziet het als een uitdaging om met deadlines te werken.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde PDL opleiding. Ook heb je meerdere jaren ervaring met het zelfstandig uitvoeren van een salarisadministratie in een dynamische omgeving.

Het is mooi meegenomen als je ervaring hebt met Exact Globe.

Interesse?

Ben jij de juiste kandidaat voor deze vacature? Reageer dan via onze sollicitatiebutton en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Ilse Houben door te bellen, appen of te e-mailen naar : 040-2606320, 06-

22246953, ilse.houben nl.randstad.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier