Intercedent
Randstad
Mijdrecht, Netherlands
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Zoek je een baan bij een organisatie waar jij jezelf volop kan ontwikkelen? Ben je een organisatorisch talent, leergierig én commercieel ingesteld?

Randstad Mijdrecht is op zoek naar een leuke, energieke collega intercedent. Je helpt mensen aan een nieuwe baan en opdrachtgevers aan een nieuwe collega. Dankbaar werk dus!

Intercedent in Mijdrecht

Goed personeel vinden. En het liefst ook nog snel. Het is iets waar veel bedrijven mee worstelen. Gelukkig ben jij er. Jij laat directies en HR-managers zien hoe Randstad kan helpen en neemt ze de vacatures van a tot z uit handen.

Zo los je niet alleen hun personeelsvraagstukken op, je helpt ook dagelijks mensen aan een mooie baan.

wat ga je doen?

Jij bent een matchmaker pur sang; elke dag opnieuw breng jij de juiste partijen samen. Je houdt je in deze rol met name bezig met het zoeken, vinden en overtuigen van de juiste kandidaten voor de opdrachtgevers.

Daarnaast onderhoud je de contacten met opdrachtgevers en weet je proactief nieuwe klanten aan Randstad te binden. Je kunt je baan beschouwen als een 360-gradenrol waarin je continu van pet wisselt.

Heb je bedrijven uit jouw regio ervan overtuigd een samenwerking met Randstad aan te gaan? Dan ben je niet alleen de accountbeheerder (20%), maar ook de recruiter die de vacatures invult (80%).

Je schrijft vacatureteksten, zoekt actief de beste kandidaten en voert sollicitatiegesprekken. Heb je matches tot stand gebracht, dan stel je de contracten op en blijf je als werkgever de flexwerkers begeleiden.

waar werk je?

Jouw vaste standplaats is de gezellige vestiging van Randstad in Mijdrecht. Bij voorkeur kom je ook uit de omgeving waardoor je goed weet wat er speelt in de lokale markt.

Je weet op creatieve wijze goede kandidaten uit de markt te halen en bent in staat om voor deze kandidaat de juiste baan te vinden.

Je hebt regelmatig contact met andere vestigingen om ideeën uit te wisselen en te sparren over jouw werk. Eens per half jaar is er een bijeenkomst met het gehele rayon waarin je werkt.

Daarnaast heb je regelmatig contact met jouw opdrachtgevers en weet je zo de klant relatie verder uit te bouwen. Je bent daarnaast ook op pad om de medewerkers en klanten live te spreken.

Nieuwe klanten voor je winnen lukt nog altijd het beste als ze jou in de ogen kunnen aankijken. En dus zit je ook om tafel met de directie, teamleiders of HR-managers van potentiële klanten.

Het is aan jou om hun HR-vraagstukken scherp te krijgen en te laten zien hoe Randstad daarin kan ondersteunen.

met wie werk je samen?

Samen met twee collega- intercedenten en vormt met elkaar een hecht team. Naast je collega’s van Randstad sta je natuurlijk ook heel dicht bij je klanten en werk je met hen samen.

Je houdt continu een vinger aan de pols bij de klanten waar jouw flexwerkers werken.

over jou

Mbo / hbo-diploma en bij voorkeur enige commerciële werkervaring

36-40 uur per week beschikbaar

Nuchtere mindset, en lef om doelgericht in te spelen op kansen

een kei in plannen, organiseren en prioriteren

flexibel : je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk te vervullen en goed om te gaan met de wisselende werkdruk

doorzetter die niet stopt voordat de deal gesloten is

overtuigende gesprekspartner die makkelijk schakelt tussen verschillende niveaus, van directie tot flexkrachten

Flinke portie nieuwsgierigheid naar zowel de kandidaat als de klant!

waarom Randstad?

Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière.

Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep.

Dit biedt jou als sales intercedent interessante carrièreperspectieven : 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

dit bieden we jou

veel opleddingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland

goede mobiliteitsregeling en laptop

een warm bad, met fijne en inspirerende collega’s die voor je klaarstaan

een bruto maandsalaris tussen € 2.051,- en € 2.600,- (afhankelijk van je werkervaring)

25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag

choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225)

een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding

een interessante bonusregeling met daarnaast mogelijkheid om 2x per jaar een outperformance bonus te behalen

je kunt rekenen op een gedegen inwerktraject

word onze nieuwe collega

Wil jij Randstad en nieuwe klanten aan elkaar koppelen voor een langdurige samenwerking? Neem contact op met onze talent acquisition specialist Klazien Braak, via 06-20184883

klazien.braak randstadgroep.nl

  • Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie.
  • Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    voortzetten
    Aanvraagformulier