Zoetermeer – Kwaliteitsverpleegkundige (HBO) – Vivaldi
WelThuis
Zoetermeer
1 dag geleden

WelThuis zoekt per direct een nieuwe, enthousiaste collega voor locatie Vivaldi in Zoetermeer! Kwaliteitsverpleegkundige niveau 5 / 6 Enthousiaste, daadkrachtige Kwaliteitsverpleegkundige!minimaal 24 uur per week

De organisatie

WelThuis is een innovatieve, ondernemende zorgorganisatie en houdt zich actief bezig met haar visie op de toekomst van de intramurale ouderenzorg.

Het feit dat onze cliënten langer thuis blijven wonen en daardoor voor een kortere periode met een complexere zorgvraag aan onze zorg worden toevertrouwd maakt dat het minstens zo belangrijk is ook te kijken naar de doorontwikkeling van de zorgverleners.

Hierbij denken wij aan benodigde functionarissen, de functiemix, maar ook de inzet van technologieën zoals domotica en robotica.

WelThuis streeft naar aantrekkelijk werkgeverschap en is door haar eigen medewerkers verkozen tot 1 van de beste werkgevers in de Zorg!

Jouw baan

Als Kwaliteitsverpleegkundige ben je medeverantwoordelijk voor het continu bewaken, ondersteunen en verbeteren van de kwaliteit van zorgverlening van minimaal 1 locatie (of 2 kleinere) op basis van wet- en regelgeving en passend binnen het beleid en visie van WelThuis.

Dit krijgt vorm door het onderzoeken, signaleren en redeneren vanuit het probleem / oorzaak / gevolg op het verpleegkundig domein.

Je neemt het verpleegkundig leiderschap op je door het geven van voorlichting en instructie, coachen en begeleiden van medewerkers in complexe en onvoorspelbare zorgsituaties, gericht op kwaliteitsverbetering op cliënt-, team- en organisatieniveau.

Daarnaast kun je je desgewenst richten op een specifiek inhoudelijk thema. Je participeert in commissies en portefeuilles, zodat je op inhoud en kwaliteit je bijdrage kan leveren.

Jij zult werkzaam zijn vanuit locatie Vivaldi in Zoetermeer. Doordat je je als Kwaliteitsverpleegkundige bezighoudt met diverse projecten en portefeuilles, vragen wij jouw bereidheid om indien nodig ook op andere locaties aanwezig te zijn.

De teams

Het HBO-V team van WelThuis bestaat op dit moment uit 7 verpleegkundigen. Deze groep is opgericht in oktober 2018, om een extra impuls te geven aan innovatie, de kwaliteitsontwikkeling en deskundigheidsbevordering binnen WelThuis.

De toegevoegde waarde van de Kwaliteitsverpleegkundige binnen de ouderenzorg heeft dit team inmiddels ruimschoots bewezen.

De inzet van deze groep en de kaders daarvan zijn nog volop in ontwikkeling wat de uitdaging alleen maar interessanter maakt.

De kleine, zelforganiserende teams (max. 15 medewerkers) op de locaties bestaan uit enthousiaste collega’s van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden.

Zij hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor het welzijn en de zorg van de bewoners. Alle teams zijn zelf organiserend op een eigen niveau en elk kernteamlid zet zich in voor een teamrol of teamtaak.

Je bent als team, maar ook individueel verantwoordelijk voor alle processen in en om de zorg.

En wie ben jij?

Je bent in het bezit van tenminste een diploma Verpleegkundige niveau 5 / 6. Wanneer je nog in opleiding bent tot HBO-verpleegkundige, dan nodigen wij jou ook van harte uit om te solliciteren!

Je bent proactief, daadkrachtig en brengt door o.a. klinisch redeneren de complexiteit van de zorgvraag in kaart. Jij hebt relativeringsvermogen en draagt graag bij aan vernieuwing met betrekking tot de zorgverlening en het welzijn van onze bewoners.

Ook ben je enthousiast, flexibel in zowel inzet als in staat om mee te bewegen en in te spelen op nieuwe ontwikkelingen.

Je staat open voor het verder ontwikkelen van jouw eigen kwaliteiten en zet deze graag in om met en van elkaar te leren in het team.

Daarnaast bezit je goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, ben je bekend met Outlook, Word en Excel en ben je in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Bij WelThuis maken wij, waar mogelijk, gebruik van digitale middelen, onder andere om verslag te kunnen doen in de digitale zorgdossiers.

Wij vinden het dan ook belangrijk dat onze medewerkers (enige) vaardigheid hebben in het omgaan met deze middelen. Maar geen schrik, wanneer je deze vaardigheden nog niet helemaal onder de knie hebt, geen probleem! Wij hebben op alle locaties digicoaches beschikbaar, die jou graag wegwijs maken en helpen waar nodig.

Spreekt onze visie, cultuur en werkwijze jou aan? En heb jij affiniteit met High Care Verpleeghuiszorg en met Specialistische zorg?

Aarzel dan niet om te solliciteren!

Wat mag jij van ons verwachten :

 • Je kunt, onder voorwaarden, direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd krijgen!
 • Een werkomgeving binnen een dynamische organisatie waar de visie ook echt wordt nageleefd.
 • De mogelijkheden om je verder binnen je vakgebied te ontwikkelen, een lerend leven lang.
 • Een baan waarin je kwaliteiten en professionaliteit gewaardeerd worden, jouw inbreng is van belang!
 • Afhankelijk van je kennis en interesse krijg je een teamrol die zoveel mogelijk bij je past.
 • Inschaling conform CAO VVT, FWG 50. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring en bedraagt maximaal € 3.
 • 942,98 bruto per maand op basis van 36 uur per week.

 • Je krijgt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • Je pensioen bouw je op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier