Verzorgende IG Oproepkracht
Carintreggeland
Rijssen, wijkverpleging
5 dagen geleden
 • Zoek jij een zelfstandige functie met vrijheid waarbij je naar cliënten gaat?
 • Zoek je afwisseling en ligt jouw hart in de zorg voor ouderen?
 • Ben je zelfstandig en maak je graag het verschil?
 • Lees snel verder, want dit kan een mooie uitdaging voor jou zijn!

  Wijkteam Rijssen heeft een prachtig werkgebied. Pure zorgvragen! Dat is wat jij gaat doen in de wijk. Cliënt Contact Persoon taken worden door het team opgepakt.

  Jij kan dus echt als Verzorgende IG jouw passie uitvoeren : Dat is zorgen voor! Hoe fijn is dat.

  Het zou prettig zijn als je in het bezit van een auto en rijbewijs . Er is een auto aanwezig in het team, die ook eventueel gebruikt kan worden.

  Ook hebben we als Team Rijssen een gezamenlijke elektrische fiets. Dus heerlijk met de neus in de wind naar je volgende cliënt.

  Doen waar jij goed in bent en je hart naar uit gaat. Er is sprake van flexibele tijden( ochtend, avonden en weekenden). Dus ontzettend goed te combineren.

  Veel zelfstandigheid wordt gevraagd in dit ontzettende fijne team . Altijd is er een wijkverpleegkundige aanwezig voor overleg.

  We leveren zorg aan huis, dit maakt het dus veel persoonlijker. Verschillende soorten zorgvragen die er zijn. Kleine en grote zorgvragen, maar ook tijdelijke zorgvragen komen aan bod (revalidatie).

  Clientroutes zijn diensten van 19 : 00 tot 23 : 00 uur ongeveer. En in de weekenden. Ook ochtenddiensten zijn mogelijk van 07 : 00 tot 11 : 30 uur(doordeweeks en weekenden). Wat past bij jou?

  Met een gevarieerd en stabiel team en overzichtelijke diensten is het een fijne plek om te werken. Veelal basisroosters, waarin jouw voorkeur echt meegenomen gaat worden.

  Als wijkverzorgende ga je de cliënten thuis verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is.

  Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt.

  Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor.

  Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving.

  Mooi gemixt team met jong en oud. Waarin dus veel kennis en kunde gedeeld kan worden. Vakanties zijn ook mogelijkheden om extra te gaan werken.

  Alles in overleg met jou uiteraard.

  Wie ben jij

 • Jij hebt een afgeronde opleiding Verzorgende niveau 3 of hoger
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!
 • Je vindt bij ons

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei als dat bij jouw loopbaanwens past!
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 Maximaal bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ieder jaar 8% vakantiegeld én een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Waardevol leven , dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!

  Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk / privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

  Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties.

  Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment.

  Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!

  Waar we ook trots op zijn : we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier