Verzorgende IG
Wonen bij September
Twello
3 dagen geleden

Een woonhuis waar je écht tijd en aandacht voor de bewoners krijgt; dat is werken bij Wonen bij September. Gemiddeld staan er in onze woonhuizen op elke twee bewoners één collega.

Welzijn en leefplezier gaan bij ons hand in hand met goede zorg. Niet alleen de bewoner, maar ook jij als medewerker krijgt bij ons de volle aandacht.

We zetten iedereen in zijn kracht, luisteren naar ideeën en bieden veel doorgroeimogelijkheden.

Wat ga je doen?

We hoeven jou niet te vertellen wat een verzorgende IG doet, maar bij ons doen we het net even anders. Je bent uiteraard verantwoordelijk voor verpleegtechnische handelingen, de dagelijkse begeleiding van onze bewoners, ADL zorg en aanverwante zorgtaken, maar het welzijn van onze bewoners staat voorop.

We werken niet taakgericht, maar bewonersgericht. Als zorgprofessional krijg jij de tijd en ruimte om onze bewoners te leren kennen.

We kijken naar iemands levensgeschiedenis, hobby’s, routines en persoonlijke behoeftes en stemmen daar onze zorg op af. Benieuwd naar hoe onze medewerkers en bewoners het werken en wonen bij ons ervaren?

Kijk dan hier naar verhalen uit de woonhuizen’.

Over het woonhuis

Aan de rand van Twello, met het centrum Hanzestad Deventer vlakbij, ligt het prachtige Huis Hunderen’. Het monumentale landhuis, gebouwd in de eerste helft van de 17e eeuw, is het onderkomen van ouderen met dementie.

De grandeur is met een marmeren schouw, rijke ornamenten en oude steunbalken bewaard gebleven. Verder is het kleinschalige woonhuis van alle gemakken voorzien en krijgen bewoners hier de liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht die zij op hun kwetsbare oude dag zo nodig hebben.

Wij bieden partners de mogelijkheid om mee te verhuizen naar September Twello.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven zorgprofessional met een groot hart voor dementerende ouderen. Omdat we leven en werken als één grote familie vinden we het belangrijk dat je bij het hele woonhuis betrokken bent.

Verder herken jij jezelf in het volgende :

 • Je bent in het bezit van een mbo niveau 3 verzorgende IG diploma;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel : het kan voorkomen dat je je werk alleen uit moet voeren;
 • Je bent proactief aangelegd : je wacht niet tot het werk naar jou toe komt, maar jij komt naar het werk toe;
 • Je bent al onze diensten beschikbaar. We vragen een beschikbaarheid van maandag tot en met zondag. We werken met 8-uurs diensten : van 7 : 00-15 : 00 en van 15 : 00-23 : 00.
 • Past dit toch niet? Bel dan even om de te bespreken welke mogelijkheden we wel zouden hebben.

  Daarnaast heeft het onze voorkeur als je in de buurt van Twello, Apeldoorn of Deventer woont. Hoe dichterbij, hoe prettiger voor ons én voor jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier