(BIM) Modelleur Civiele Techniek
Sweco NL
Leeuwarden, Netherlands
2 uur geleden

Functieomschrijving

Voor onze vestiging in Leeuwarden zoeken wij een ondernemende Young Professional die samen met ons onze eigen leefomgeving mooier, veiliger en beter wil maken.

Wij werken aan multidisciplinaire (civiele) projecten, waarbij jij in een BIM omgeving 3D modellen gaat maken van civiele kunstwerken als bruggen, kades en gemalen.

Heb jij de ambitie om samen met ons mee te groeien, te innoveren en jouw bijdrage hierin te leveren? Reageer dan snel. Wij maken graag kennis met je!’

Marlies Slegter Modelleur en Adviseur Civiele Kunstwerken Leeuwarden

Voor ons team zijn wij opzoek naar een (BIM) Modelleur Civiele Techniek die samen met collega’s werkt aan projecten die Noord-Nederland mooier, veiliger en beter maken.

Het team in Leeuwarden werkt aan een grote verscheidenheid aan civieltechnische projecten. Tot onze opdrachtgevers behoren veelal provincies, gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers.

We zijn betrokken bij de voorbereiding, het ontwerp, de engineering, de contractvorming en de uitvoeringsbegeleiding van projecten.

Kortom het gehele projectproces. We hebben de ambitie om ons verder te ontwikkelen, te groeien en ons werkveld binnen de regio uit te breiden.

Als modelleur werk je vanuit onze vestiging in Leeuwarden nauw samen met projectleiders, constructeurs en engineers en word jij gezien als een belangrijke schakel binnen het constructieve ontwerpproces.

Je bent verantwoordelijk voor o.a. het opstellen van ontwerpmodellen in Revit en aanverwante BIM / ontwerpapplicaties. Hierin ben jij de specialist binnen het projectteam en voorzie jij de andere teamleden van de nodige informatie.

Het 3D ontwerpen ontwikkelt zich snel. Je gaat binnen het team in Leeuwarden samen met je collega’s aan de slag met het bijhouden, toepassen en uitdragen van deze ontwikkeling.

We zetten ons gezamenlijk in om elke dag een beetje beter te worden.

Zoek jij een mooie, uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden bij het grootste ingenieursadviesbureau van Europa, waar je werkt aan toonaangevende projecten?

Dan is Sweco op zoek naar jou!

Wij zoeken

 • Je hebt een hbo / wo-opleiding Civiele Techniek afgerond;
 • Je hebt affiniteit met Waterbouw en / of Constructies;
 • Relevante stage- of werkervaring is een pre;
 • Ervaring met Revit en aanverwante pakketten van Autodesk is een pre;
 • Je hebt interesse in innovaties en vind het leuk om te experimenteren met nieuwe programma’s en software (BIM, Parametrisch Ontwerp, Visualisaties);
 • Je bent ondernemend, resultaat- en samenwerkingsgericht;
 • Je bent communicatief vaardig en zoekt graag de verbinding met je collega’s.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen we graag via de button op deze pagina jouw motivatiebrief en cv.

  Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Marlies Slegter, Adviseur Kunstwerken, +31 611030448 of via marlies.

  slegter sweco.nl of neem contact op met Wilco Aukes, Teammanager Techniek, +31 612597132 of via wilco.aukes sweco.nl. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Daniëlle Tins Olthof, Campus Recruiter, +31622214292 of via danielle.tins-olthof sweco.nl.

  Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten voorgesteld door bureaus worden niet in behandeling genomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier