Maaimachinist
Het Groen Werkt
Wijnandsrade, NL
6 dagen geleden

Vacatures

 • weneedbootstrap float : left !important;
 • Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

  Maaimachinist (Wijnandsrade)

  Wijnandsrade 17-01-2018

  Voor in de omgeving Zuid-Limburg zijn wij op zoek naar een maaimachinist. Het betreft een fulltime functie voor de lange termijn.

  Functieomschrijving

  Als maaimachinist bestaan je werkzaamheden uit het maaien van groenvoorzieningen en buitensportaccommodaties. Gewerkt wordt in opdracht van overheidsinstellingen, particulieren, bedrijven, verenigingen en stichtingen.

  Functie eisen

  Voor de vacature van maaimachinist zijn we op zoek naar kandidaten die een opleiding gevolgd hebben op lbo / mbo-niveau, bij voorkeur in een groene richting.

  Je beschikt over een rijbewijs B(E) en een VCA-certificaat. Je hebt ervaring met de bediening van tractoren met diverse aanbouwwerktuigen.

  Daarnaast heb je ervaring in de bediening van zelf rijdende gazonmaaiers en met het onderhouden van natuurgras- en kunstgras sportvelden.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Gunstige arbeidsvoorwaarden en een marktconforme beloning
 • Een prettige werksfeer in een open organisatie
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier