Relatiebeheerder Zakelijke Verzekeringen
Personato Werving en Selectie
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als Relatiebeheerder Zakelijk maak je onderdeel uit van het adviesteam dat kleine relaties bedient. Voor deze vaste groep relaties ben je het aanspreekpunt.

Denk hierbij aan verantwoordelijkheden zoals het maken van afspraken, gespreksvoorbereidingen, het opstellen van offertes en het verwerken van bezoekverslagen.

Natuurlijk beschik je ook over het nodige aanpassingsvermogen, een proactieve instelling en hecht je waarde aan relatiebeheer en kwaliteitsgericht werken.

Naast je vaste takenpakket krijg je de kans om mee te werken in diverse projectgroepen en / of neventaken op te pakken. We vragen zelfstandigheid, maar hiervoor krijg je veel verantwoordelijkheid terug.

Ben jij gedreven om in teamverband resultaten te bereiken en ben jij in staat om op basis van kennis en ervaring risico’s te signaleren en commerciële kansen te benutten?

Ga dan deze uitdaging aan!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier