Wijkverpleegkundige in Helmond
de Zorgboog
Helmond, NL
6 dagen geleden

In Helmond en omgeving zetten we ons door middel van wijkzorg en -verpleging al jarenlang in voor het geluk en een veilige woonomgeving van onze cliënten.

Dit doen we met ontzettend veel plezier, maar kunnen het niet alleen. Ter toevoeging aan ons wijkteam zijn we op zoek naar een nieuwe collega

Wijkverpleegkundige (Team Helmond - Tolpost)

vanaf 24 uur per week, de uren zijn vanzelfsprekend bespreekbaar

Wat ga je doen?

 • Als Wijkverpleegkundige (HBO-V) ben je van veel markten thuis; enerzijds werk je mee in de zorg. Wat je bij cliënten doet kan enorm verschillend zijn;
 • van ondersteunen bij de ADL-zorg, tot wondverzorging, medicatie en hoogcomplexe zorg. Soms zijn hulpmiddelen aanwezig, maar soms ook niet en weet je op een creatieve manier, veilige zorg te verlenen.

  Anderszijds ben je de zichtbare schakel tussen (de familie van) de cliënt, huisartsen, mantelzorgers, maatschappelijke organisaties en andere disciplines in je werkgebied.

  Oftewel dé schakel tussen zorg en welzijn. Je legt huisbezoeken af bij nieuwe en bestaande cliënten en beoordeelt wat er nodig is om de cliënt zo lang als het kan, zo gezond mogelijk in de eigen thuissituatie te laten wonen.

  Hart voor de wijk, zelfstandig en creatief

  Ben jij een zelfstandige HBO Verpleegkundige met hart voor de wijk en in voor creatieve oplossingen dan ontvangen we je met open armen.

  Vanzelfsprekend ben jij BIG-geregistreerd en in het bezit van een rijbewijs en gemotoriseerd vervoer. Beschik je nog niet over gemotoriseerd vervoer, dan kijken we graag samen met jou naar de mogelijkheid om een auto te leasen via de Zorgboog.

  Je werkt volgens een vooraf bekend rooster, nachtdiensten komen hierin niet voor. Het salaris van een wijkverpleegkundige is ingedeeld in FWG 50.

  De overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao VVT. We bieden je de mogelijkheid om direct een contract voor onbepaalde tijd met ons aan te gaan.

  Samen zorgen voor de beste kwaliteit van zorg voor onze cliënten, dat vinden we belangrijk binnen de Zorgboog. Als je in de wijkzorg gaat werken, betalen wij vanaf het niveau Verzorgende IG de kosten van het lidmaatschap voor inschrijving in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden .

  Het V&VN zet zich in voor een goede beroepsuitoefening en voor goede zorgverlening. Zodat jij met plezier kunt blijven werken én trots kunt zijn op je vak!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier