operatieassistent
Noordwest Ziekenhuisgroep
Alkmaar, NL
5 dagen geleden

Emilie (operatie assistent) Ik heb die adrenaline nodig, de spanning, dat wanneer het moet ik super gefocust ben, het kan heel anders lopen en dat is wat ik nodig heb .

Zoek je afwisseling en uitdaging in een dynamisch, gezellig en professioneel ziekenhuis? Dan pas je bij Noordwest Ziekenhuisgroep! Wij zoeken voor de afdeling chirurgie van de OK organisatie in zowel Den Helder als Alkmaar, naar collega’s in de functie van operatieassistent

Wat ga je doen als operatieassistent?

Als operatieassistent verleen je de medisch specialist ondersteuning bij zijn werkzaamheden in de vorm van instrumenteren, assisteren of omlopen tijdens operatieve ingrepen.

Tevens zorg je voor een goede rapportage en verslaglegging met betrekking tot patiëntengegevens en verbruikte middelen en materialen.

Het begeleiden en inwerken van leerling operatieassistenten en nieuwe medewerkers behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het actualiseren van de instrumentensets, protocollen en operatieverslagen.

Wat vragen wij van jou?

 • minimaal hbo werk en denk niveau (aantoonbaar in opleiding en werkervaring)
 • diploma operatieassistent (CZO-erkend)
 • kennis van instrumentarium en protocollen om bij alle voorkomende operaties van elk specialisme te kunnen functioneren
 • bereidheid om wisselende en onregelmatige diensten te werken
 • In de rol van operatieassistent ben je een teamplayer die enthousiasme uitstraalt, over voldoende invoelend vermogen beschikt en onder hoge druk het hoofd koel weet te houden.

  Je bent flexibel, zelfstandig en voelt je verantwoordelijk voor het proces op de OK. Regelmatige bijscholing is noodzakelijk gezien de voortdurende innovatie in apparatuur en operatietechnieken.

  Wat stellen wij daar tegenover?

 • een zelfstandige functie van 27-36 uur per week binnen een professioneel team
 • een geweldig ontwikkelingsklimaat met alle ruimte om congressen, workshops en opleidingen te volgen en je mooiste ambities waar te maken
 • een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring (max. € 4.111,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, FWG 55)
 • een vaste aanstelling, met een proeftijd van 2 maanden
 • een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering en een fietsenplan
 • flexibele werktijden, werken onder schooltijden mogelijk
 • Waar ga je werken?

  De afdeling in Alkmaar

  Het operatiecomplex in Alkmaar beschikt over 15 moderne klinische operatiekamers, 4 poliklinische operatiekamers en een eigen mini logistiek centrum op de OK afdeling.

  Alle voorkomende specialismen zijn aanwezig, met uitzondering van cardio- chirurgie. Onze OK is een werkplek met een prima werksfeer in een prachtige omgeving, waarbij de kwaliteit van zorg centraal staat.

  De afdeling in Den Helder

  Het operatiecomplex in Den Helder beschikt over 5 moderne klinische operatiekamers, een poliklinische operatiekamer, een holding, een verkoeverkamer met 9 bedden en logistieke voorzieningen.

  Onze specialismen zijn de basisspecialismen orthopedie, chirurgie, gynaecologie, urologie en KNO. De afdeling OK chirurgie bestaat uit 32 OK assistenten, 4 logistiek en 2 administratie medewerkers.

  Over Noordwest

  Noordwest Ziekenhuisgroep is een topklinisch ziekenhuis. Dit betekent dat we een opleidingsziekenhuis zijn voor vrijwel alle medisch specialismen.

  Met 700 bedden, ruim 4000 medewerkers, 650 vrijwilligers en zo'n 325 medisch specialisten is Noordwest Ziekenhuisgroep een van de grootste ziekenhuisorganisaties van Nederland en een grote werkgever in Noord-Holland.

  Noordwest, als je nóg beter wilt worden dan je al bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier