Stage op maat - Civiel (meerdere locaties)
Koninklijke BAM Groep
Gouda, NLD
5 dagen geleden

Building the present, creating the future

Je bent op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht en je doet een opleiding in de richting van Civiele Techniek?

Dan weet je ook dat je hiermee veel verschillende kanten op kan binnen de Infrasector. Maar waar begin je met zoeken? Het stagebureau van BAM helpt je graag met een stage-op-maat.

Wij hebben stagemogelijkheden door het hele land! Solliciteer daarom direct of neem contact op met het stagebureau.

Jouw missie

Als student wil jij je breed oriënteren op het werken in de infrasector. Tijdens een stage bij BAM krijg jij de ruimte om er achter te komen hoe jij je loopbaan, na het behalen van je studie, eventueel zou willen starten.

Met jouw studie in de richting van Civiele Techniek kun je natuurlijk veel kanten op. Door middel van een stage kun jij meewerken in een bepaalde functie.

Wil jij bijvoorbeeld stage lopen als werkvoorbereider, uitvoerder, monteur of is het toch de calculatie- & ontwerpfase waar jij energie van krijgt?

Geef in jouw motivatiebrief duidelijk aan welke richting jou aanspreekt. Op die manier kunnen wij jou optimaal helpen bij jouw Stage-op-maat!

Wat breng je mee?

Wij zoeken jou als jij je herkent in het volgende :

 • je volgt een opleiding in de richting van Civiele Techniek op MBO, HBO of WO-niveau;
 • je neemt initiatief en durft vragen te stellen
 • je bent een echte teamplayer en hebt een passie voor de bouw.
 • Vergeet niet in je motivatiebrief aan te geven wanneer je gewenste start- en einddatum is, of het gaat om een meewerk- of afstudeerstage en voor hoeveel uur per week je stage wilt lopen!

  Wat kun je van ons verwachten?

  Jij brengt een frisse wind mee in de organisatie en dat waarderen wij. Daarom krijg jij een stagebegeleider die jou helpt in de ontwikkeling als persoon én als professional.

  Samen zoeken jullie naar jouw talenten en ambities en werken jullie aan de leerdoelen die je vanuit je opleiding meekrijgt.

  Ook niet onbelangrijk : bij BAM krijg je een ruime stagevergoeding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier