.NET Developer: werken met Machine Learning en algoritmes!, Den Haag
CareerValue B.V.
Den Haag, NL
4 dagen geleden
source : ICTerGezocht.nl

Uiteraard wordt hier gewerkt in Scrum verband. Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor de realisatie van het eindproduct.

Je kunt je voorstellen dat het op deze markt uiterst belangrijk is dat er altijd heel nauwkeurig gewerkt wordt. Jullie kunnen je geen fouten veroorloven.

Dit is dan ook de reden dat al je collega's minimaal een HBO diploma hebben.

Iedere Ontwikkelaar is Fullstack inzetbaar. Je werkt afwisselend aan de Front- en Back-end. De producten zijn bijna altijd webapplicaties, maar soms werk je ook aan mobiele applicaties.

Veel van de applicaties zijn gebaseerd om algoritmes en Machine Learning , dus ervaring hiermee of interesse hierin is een must.

De technieken waarmee jij komt te werken zijn C #, ASP.NET , .NET Core , SQL Server , Angular , Java script , jQuery en Bootstrap .

Hierbij zijn C # en ASP.NET verreweg het belangrijkste. Het is dan ook belangrijk dat je deze technieken al beheerst, de rest is mooi meegenomen.

Voor het stukje mobile development is het fijn als je ervaring hebt met Xamarin , maar ook dit is geen harde eis.

Verder zul je voor de ontwikkeling van de applicaties veel te krijgen met grote databases en vertrouwelijke informatie. Security is dan ook een heel belangrijk begrip in de organisatie.

Kortom : Wil jij werken in een hecht team van slimme koppen, waarbij je iedere dag weer voor een gigantische technische uitdaging komt te staan?

En wil je met jouw applicaties bijdragen aan de financiële gezondheid van talloze bedrijven en consumenten? Dan zul je hier helemaal op je plek zitten.

Functie-eisen :

 • Een HBO / WO diploma in een technische richting;
 • Ervaring met C #, ASP.NET en .NET Core (Op Junior, Medior of Senior niveau);
 • Ervaring met Angular , Java script , SQL Server , en Xamarin is een pré;
 • Je bent slim en weet van aanpakken;
 • Je beschikt over goede communicatieve skills;
 • Je hebt ervaring of interesse in de financiële sector;
 • Je hebt ervaring of interesse in Machine Learning , algoritmes en security.
 • Bedrijfsomschrijving :

  Ben jij momenteel op zoek naar een technische uitdaging als .NET Developer? En heb je al ervaring in de financiële markt of lijkt dit je een hele interessante volgende stap?

  Dan is dit een uitgelezen kans voor je!Voor een succesvolle onderneming in de regio Den Haag ben ik op zoek naar een .NET Developer.

  Er is ruimte voor een Junior, Medior en / of Senior. Het belangrijkste is dat je minimaal een HBO opleiding in een relevante richting hebt, bijvoorbeeld Software Engineering of Informatica.

  Je komt hier te werken in een bedrijf dat momenteel ongeveer 15 jaar bestaat. In deze 15 jaar zijn zij uitgegroeid tot een gevestigde naam op de markt van financiële software.

  Er werken momenteel tussen de 10 en 15 mensen, waarvan het grootste deel Ontwikkelaars. Samen bouwen zij applicaties voor de financiële markt, bijvoorbeeld banken, onderzoeksbureaus, accountants, administratiekantoren, maar ook enkele producten die rechtstreeks door consumenten afgenomen kunnen worden.

  Consumenten kunnen deze producten bijvoorbeeld gebruiken voor het beheren van hun financiële portefeuille. Het gaat altijd om technisch gecompliceerde producten.

  Veel van de tools zijn gericht op data analyse en het maken van voorspellingen en / of het automatiseren van financiële processen.

  Een voorbeeld is een analysetool die gebruikt wordt om met behulp van Machine Learning en statistische algoritmes banktransacties van consumenten te analyseren, om zo prognoses van hun gedrag te maken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier