Consultant Sociaal Domein
Centric Netherlands B.V.
GoudaNL
1 dag geleden

Bekend met de gemeentelijke wereld en toe aan een uitdagende functie?

Voor onze afdeling Dienstverlening zijn wij op zoek naar een Consultant Sociaal Domein. Als Consultant Sociaal Domein heb je een afwisselende functie waarin je organisatorische en communicatieve kwaliteiten maximaal tot hun recht komen.

Met jouw advies begrijpen gemeenten hoe zij met onze informatiesystemen hun bedrijfsprocessen beter kunnen inrichten. Jouw talent draagt bij om de werkwijze en de wensen van de gemeente te vertalen naar de processen binnen onze applicatie.

In deze veelzijdige functie werk je aan de hand van de volgende stappen naar een oplossing; je inventariseert de wensen van (potentiële) klanten, je geeft presentaties en trainingen, je biedt ondersteuning bij de implementatie en installatie van onze applicaties en je bent betrokken bij het testen van nieuwe releases en de supportdesk.

Je hebt dus veelvuldig contact met (potentiële) klanten, projectmanagers en accountmanagers.

Over Centric Sociaal Domein

De businessunit Sociaal Domein, onderdeel van Centric Public Sector Solutions, ontwikkelt, onderhoudt en implementeert software voor het gemeentelijke Sociaal Domein.

Onze businessunit bestaat uit 130 personen en beschikt niet alleen over een ruime ervaring op het gebied van software voor het gemeentelijke Sociaal Domein, maar is ook continu bezig met innovatie.

Zowel inhoudelijk als technologisch. Daarbij houden we via diverse overlegvormen voortdurend contact met onze klanten. Naast de afdeling dienstverlening met 40 consultants en projectmanagers bestaat de businessunit Sociaal Domein ook uit management, productmanagement en software development en wordt het ondersteund door een skilled support afdeling en de afdeling sales van Centric Public Sector Solutions.

Wat jij meebrengt

 • Hbo werk- en denkniveau en bereid verder te leren
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie als Consultant, Klantmanager of Adviseur bij een Gemeente
 • Ervaring op het gebied van Zorg & Jeugdzorg en / of Werk & Inkomen
 • Kennis van de Suite4SocialeRegie is prettig en heb je het niet dan leren we het je wel
 • Je bent een analytische denker, zowel service- als resultaatgericht, proactief en je communiceert gemakkelijk
 • Waar jij op kunt rekenen

 • Goede arbeidsvoorwaarden met daarbij een bruto maandsalaris tussen € 3.000, en € 4.000 bij een fulltime werkweek, mobiliteitsbudget en voorzieningen zoals laptop en telefoon
 • Flexibiliteit (locatie & werktijden)
 • Zelfstandigheid in jouw functie
 • Ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • 7,5% pensioenbijdrage
 • Kortingen op verzekeringen, reizen, pretparken, kleding, hotelovernachtingen, sportabonnementen, telefoonabonnementen en nog veel meer!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier