Expediteur
Adequaat Personeel
rotterdam, NL
4 dagen geleden

In verband met de Brexit is er veel werk te doen bij deze opdrachtgever, zij zoeken een fulltime, flexibele en ervaren Expediteur, woonachtig in omgeving Rotterdam.

Je voert alle werkzaamheden uit ten aanzien van de in- en export van containers met producten. Naast ontvangen documentatie, die wordt verwerkt in Portbase, verwerk je ook de uitgaande documenten die naar de douane afhandeling gaat.

Je informeert de klanten en zorgt dat alles netjes en op tijd naar Engeland vervoerd kan worden. Je hebt nationaal en internationaal contact met agenten en vervoerders.

Op termijn zul je ook verschepingen gaan organiseren, hoofdzakelijk van- en naar Amerika, dit zullen tevens in- en exportwerkzaamheden zijn.

Naast het informeren van partijen en het vastleggen van de verschepingen, monitoor je ook tijdens het transport of alles goed gaat en verzorgd het eventuele voor- en natransport.

Functie-eisen

Voor deze functie is dit het ideale profiel :

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Goede beheersing van de Engelse taal in woord- en geschrift;
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • MBO werk- en denkniveau;
 • Inzicht in logistieke processen;
 • Woonachtig omgeving Rotterdam.
 • Bijzonderheden

  Op termijn kun je ook als back-up gaan fungeren voor de operationele afhandeling en planning van het transport per trein.

  Zoek jij een vaste baan bij een bedrijf met toekomst? Dan is dit wellicht jouw baan.

  Deze bijzonder menselijke werkgever creëert een prettige werkomgeving voor haar medewerkers. Daarbij staan persoonlijke ontwikkeling en zelfstandigheid hoog in het vaandel.

  Reageer hieronder met je CV en we nemen snel contact met je op.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier