Medewerker klantenservice
Randstad
SOMEREN, NL
1 dag geleden

voor een bedrijf in Someren zijn we op zoek naar een medewerker klantenservice. Je gaat aan de slag in een tijdelijke functie.

Deze baan is beschikbaar omdat een collega ziek is. Je werkt 16 tot 24 uur per week. Bij voorkeur ingedeeld op maandag, donderdag en vrijdag.

Je bent beschikbaar voor minimaal 3 maanden.

Wat ga je doen?

Echte aandacht voor de klant, dat is belangrijk op deze plek.

Je werkt in een team met meerdere collega's en een goede samenwerking is prioriteit.

Als medewerker klantenservice zorg je voor een prettig contact met de klanten. Samen met jouw collega's zorg je ervoor dat jullie goed bereikbaar zijn (telefonisch, digitaal en persoonlijk).

Je handelt inhoudelijk een groot gedeelte van de klantverzoeken af. Je herkent de informatiebehoeften van de klant en zorgt ervoor dat ze een helder antwoord krijgen.

Ook voer je regelmatig aftersales gesprekken met de klanten. Bij complexere vragen houd jij altijd in de gaten of alles goed loopt.

Tot slot voer je ook administratieve werkzaamheden uit.

Wat heb je nodig?

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat je het leuk vindt om contact met klanten te hebben. Je beschikt over administratieve werkervaring en bent daarnaast ook ervaren met het telefonisch beantwoorden van klantvragen.

Je beschikt over een diploma minimaal op MBO niveau 4.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Karen Stolwijk & Jaleesia Pinas

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier