Gz-psycholoog/orthopedagoog-generalist in Heerlen
Dichterbij
Heerlen, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist werk je met mensen met een lichte verstandelijke beperking en psychiatrische- en / of gedragsproblemen.

In een multidisciplinair team help je de cliënt stap voor stap bij het oppakken van het gewone leven. Dat doe je via diagnostiek, onderzoek, observatie en risicoanalyses.

Ook bied je psychotherapeutische interventies zoals EMDR, schematherapie en CGT, welke een essentieel onderdeel van de werkzaamheden als GZ / OG omvatten.

Het is een zeer uitdagende baan, omdat cliënten van stemming kunnen wisselen en onvoorspelbaar kunnen reageren.Je kunt dan ook snel schakelen, hebt doorzettingsvermogen, bent veerkrachtig en kunt creatief met onvoorziene omstandigheden omgaan.

Zo werken wij

Bij STEVIG behandelen we mensen met een licht verstandelijke beperking en gedrags- en / of psychiatrische stoornis. Zodat ze weer grip op hun leven krijgen en een plek vinden in de maatschappij.

We geloven dat begrip voor de situatie en vertrouwen in de mens de basis is om verder te komen. Voor een optimale behandeling van onze cliënten benaderen we ons werk vanuit verschillende invalshoeken : medisch, psychologisch en sociologisch.

Dit doen we met een multidisciplinair team : de cliënt zelf, de behandelaar(s), andere betrokken professionals en de directe omgeving.

We richten ons op het versterken van de onderlinge samenhang. Daarnaast proberen we een omgeving te creëren die in balans is.

We zijn één van de vier specialistische SGLVG-behandelcentra en willen Top-GGZ worden. STEVIG is ambitieus, dynamisch en altijd in ontwikkeling.

Wij bieden maatwerk op het snijvlak van de geestelijke gezondheidszorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en forensische zorg.

We werken in de provincies Noord-Brabant, Limburg en het Rijk van Nijmegen. Ons werk is een combinatie van onderzoek, diagnostiek, behandelingen en wetenschappelijk onderzoek.

Met wie ga je dat doen?

Je werkt bij STEVIG nauw samen met de cliënt, zijn omgeving en je collega’s. Je collega’s zijn begeleiders, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, vaktherapeuten, klinisch (neuro)psychologen en psychiaters.

Daarnaast heb je goed contact met verwanten en overleg je met de behandelaren en extern betrokken hulpverleners over wat de cliënt nodig heeft en welke behandelingen ingezet gaan worden.

Je kijkt naar de cliënt en zijn omgeving, wat heeft hij nodig om zich beter te voelen? STEVIG daagt niet alleen de cliënten, maar ook alle medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen.

Je krijgt de ruimte om te ondernemen, initiatief te nemen en jezelf te ontwikkelen. Vakmanschap en verbinding maken staan hierbij hoog in het vaandel.

Spreekt dit je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

Waar ga je dat doen?

STEVIG zoekt (o.a. in verband met uitbreiding) een Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist, voor de polikliniek in Heerlen.

Dit ben jij

 • Je staat stevig in je schoenen, bent flexibel, kunt relativeren, toont initiatief en hebt een betrokken en open persoonlijkheid
 • Je bent op zoek naar een werkplek waar je je echt aan wil verbinden
 • Je bent sterk in de multidisciplinaire samenwerking
 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding psychologie, bent een BIG geregistreerde GZ-psycholoog of een gediplomeerde Orthopedagoog-generalist.
 • En beschikt over de meest actuele wetenschappelijke kennis op het gebied van de psychologie of de orthopedagogiek

 • Je kunt diagnostiek verrichten en behandelingen uitvoeren en coördineren volgens de gebruikelijke professionele standaarden van de beroepsgroep
 • Je kent en hanteert wet- en regelgeving m.b.t. de gezondheidszorg
 • Je hebt ervaring met het afstemmen van behandelvormen op de individuele cliënt met zijn of haar specifieke hulpvragen
 • Je hebt ervaring met dan wel interesse voor innovatie van het behandelaanbod, het mee ontwikkelen van behandelmodules en het borgen hiervan in het reguliere behandelaanbod.
 • Dit krijg je ervoor terug

 • Een bijzondere baan waar je echt wat kunt betekenen voor mensen en hun toekomst
 • Zinvol en boeiend werk met cliënten, verwanten en gemotiveerde en professionele collega’s, alsmede de relevante externe instanties
 • Werken binnen een brede, ontwikkelingsgerichte vakgroep met ongeveer 40 collega’s waaronder psychiaters, klinisch (neuro)psychologen, GZ-psychologen, basispsychologen, PioG’s en Gio’S
 • De voordelen van een kleine organisatie én het werken in een zelfstandig functionerend team
 • Je bepaalt zelf hoe je je werktijden invult
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en aan je carrière te werken
 • Een salaris van minimaal € 3.738,- en maximaal € 5.648,- bruto, conform CAO-Gehandicaptenzorg FWG 65 op basis van een 36-urige werkweek
 • Wij bieden jou een vaste aanstelling. Werken op ZZP basis behoort ook tot de mogelijkheden
 • 24 - 36 uur werkplezier per week
 • Maak gebruik van 40% belastingvoordeel op leuke extra’s naast je salaris
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantietoeslag
 • Meer weten? Of solliciteren?

  Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Harm Wijgergangs, directeur STEVIG, 06-24771765 Wil je weten hoe de sollicitatieprocedure verloopt?

  Neem dan contact op met het Wervingsbureau van Dichterbij.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier