Verkoper (slaapadviseur) Zaandam
Beter Bed
Zaandam 
12 uur geleden

Adviseren of verkopen, of allebei?

Adviseren is niet hetzelfde als verkopen, dat ben jij helemaal met ons eens. In deze functie draait alles om het juiste advies.

Over ons brede assortiment, het voor die persoon best passende matras of de nieuwste trends op het gebied van slapen. Uiteraard valt onze klant ook voor de hoge kwaliteit van onze slaapkamerproducten en de aantrekkelijke prijzen, maar jij snapt dat alleen het beste advies op maat en een perfecte service leiden tot een klant die tevreden is én blijft.

En dat is precies waarom je zo goed bij ons past.

Alles voor die blije klant

Een enthousiaste en representatieve gesprekspartner, dát ben jij. Je hebt de gave op een fijne, ontspannen manier een optimaal advies te geven en uiteindelijk onze boxsprings, matrassen, bedbodems, slaapkamermeubelen en bedtextiel te verkopen.

Je snapt wanneer je de klant even met rust moet laten en wanneer een kopje koffie op z’n plaats is. Je bent een echte doorzetter die zich nieuwe werkzaamheden en kennis snel eigen maakt.

Samen met je collega’s in de winkel help je de mensen rond Zaandam aan een betere nachtrust. En daar worden ze blij van!

Join a winning team

Deze zelfstandige functie binnen een professioneel verkoopteam is een mooie stap in (of : start van) je commerciële carrière.

Behalve een fijn salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een verkoopbonus en personeelskorting, kun je je volop ontwikkelen.

Wat denk je bijvoorbeeld van een MBO-diploma halen onder werktijd? Je komt te werken bij dé marktleider op het gebied van slapen, die zich kenmerkt door openheid en verbondenheid.

Dat er ruimte is voor jouw visie én voor gezelligheid op z’n tijd, trekt jou over de streep. Hier wil je deel van uitmaken!

Enthousiast geworden?

Reageer dan via de sollicitatiebutton. Wie weet tot snel!

Verkoopmedewerker (slaapadviseur) Zaandam

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier