Calculator/Kostendeskundige in opleiding
Centerpoint
Oss, NL
1 dag geleden

Introductie

Wil jij je verder ontwikkelen tot kostendeskundige? Bij de opdrachtgever behoort de opleiding tot kostendeskundige tot de mogelijkheden.

Je denkt, naast het calculeren, graag mee over het verbeteren van processen. Je adviseert gevraagd en ongevraagd collega’s van projectontwikkeling over de financiële impact van keuzes.

Organisatie

Samen met 5 gedreven collega’s ben je onderdeel van de afdeling calculatie. Jouw leidinggevende stelt werkplezier, uitdaging en (persoonlijke) ontwikkeling centraal.

Daardoor is er veel ruimte voor jouw initiatieven en ideeën.

Functie

Je denkt mee over alternatieven voor bouwsystemen, procesverbeteringen, databeheersing en analysemethodes. Verder hou je je dagelijks bezig met : het adviseren van projectontwikkelaars in de SO en DO fase.

Je wordt bij de start van een project betrokken en je denkt actief mee gedurende het hele proces. Je stelt ramingen op, op basis van voorlopige stukken.

Op basis van uitvoerige bestekken en tekeningen voor seriematige bouw van woningen en appartementencomplexen stel je werk- en inschrijfbegrotingen op.

 • Je analyseert de ramingen en calculatie en rapporteert eventuele afwijkingen, verbeterpunten en voorstellen. Een actueel en compleet projectdossier;
 • dat is waar jij zorg voor draagt!

  Functie-eisen

  Je hebt een HBO opleiding richting Bouwkunde en ervaring als calculator. Je bent kritisch en kostenbewust. Je hebt gevoel bij marktprijzen en ontwikkelingen en je wil je graag verder ontwikkelen tot kostendeskundige en daar eventueel ook een opleiding voor gaan volgen.

  Aanbod

  Het betreft een vast dienstverband en je gaat werken in een professionele omgeving, in een afdeling met een solide positie binnen de organisatie.

  Omdat jij en je team goed werk leveren wil je natuurlijk ook goed betaald worden / Logisch vindt de opdrachtgever en daarom investeren zij in mensen, processen en innovaties.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier