Business IT Manager & CISO (jouw missie: innovatie aanjagen waarbij IT maximaal ondersteunt)
Qredits Microfinanciering Nederland
Almelo, NL
3 dagen geleden

Qredits wil haar medewerkers twee dingen op het hart drukken. Blijf jezelf ontwikkelen en zorg dat wat je doet vanuit passie is.

Zowel voor medewerkers als voor ondernemers handelt Qredits vanuit de volgende kernwaarden : Persoonlijk, Zakelijk, Verbinden en Sociaal.

Waarden die met regelmaat intern besproken worden, om in Nederland en de Cariben te kunnen groeien.

Naast haar missie heeft Qredits ook een ambitie. Wij willen de beste met de meeste impact zijn. Dus de kredietspecialist voor het kleinbedrijf, dé coachingsorganisatie voor ondernemers en het trainingsinstituut voor Ondernemend Nederland Elwin Groenevelt (algemeen directeur).

JE WILT

met jouw visie op het ICT landschap sneller en effectiever reageren op vraagstukken die vanuit de business van Qredits komen.

Vanuit jouw rol als leider wil jij jouw teams (IT & Innovatie en ICT Helpdesk) stimuleren om samen te werken aan innovatieve oplossingen en interne projecten.

Voor het management en directie wil je fungeren als sparringpartner.

JE KUNT

de complexiteit ontrafelen waardoor je het IT-landschap, de informatiebeveiliging en de ICT-infrastructuur kunt beheren en optimaliseren.

Een belangrijk onderdeel hierbij is de samenhang van bedrijfsprocessen en automatiseringssystemen te herkennen. Binnen je team werk je aan het principe van continu verbeteren waardoor je erop toeziet dat projecten doelgericht en planmatig worden uitgevoerd.

JE BOUWT

aan een vertrouwde werkomgeving waarbij factor mens voor jou centraal staat. Je luistert naar collega’s, komt niet met oplossingen maar geeft inzicht en waar nodig maak jij de keuze.

Als leidinggevende weet je dat vertrouwen de basis is om te kunnen presteren en met plezier naar het werk te gaan.

JE KARAKTER

kenmerkt zich als evenwichtig, vastberaden en gedreven in het realiseren van doelstelling, maar ook in het opbouwen van relaties in een groep.

Als sparringpartner sta je stevig in je schoenen en waar nodig weet je met een gedegen onderbouwing tegenwicht te bieden of mee te nemen in jouw visie.

Dit is ook wat jouw collega’s belangrijk vinden. Dat je staat voor je vak, dat jij jouw keuzes kunt onderbouwen en openstaat voor reflectie.

JE DURFT

de standaard ter discussie te stellen, collega’s bewust te maken van de impact van hun keuzes en inzicht geven hoe ze met veranderingen om moeten gaan.

Als Business IT Manager zet jij IT in om bedrijfsprocessen, diensten en producten te optimaliseren. Hierdoor draag je bij aan de missie van Qredits.

JOUW INTERESSES

Jouw interesse liggen op het snijvlak Business & IT en het motiveren en inspireren van mensen. Jouw voorkeur gaat uit naar een ambitieuze organisatie waar jij leiderschap en richting mag bieden vanuit jouw visie op het I T-landschap.

Mede door jouw creatieve ideeën daag je collega’s uit om innovatieve oplossingen te realiseren. Je houdt van korte lijnen, praktische collega’s met vaak ad hoc ideeën en projecten met korte doorlooptijden.

QREDITS BIEDT

een positie waarin jij, vanuit jouw visie, kunt werken en bijdragen aan een innovatieve organisatie. Als lid van het managementteam (MT) werk je in een omgeving waar het niet gaat over het realiseren van winst, maar alles draait rondom ontwikkeling.

De ontwikkeling van ondernemende klanten, de collega’s maar ook zeker die van jou als manager. Binnen deze functie ervaar je afwisseling en weten we zeker dat geen dag hetzelfde zal verlopen.

Wat we ook zeker weten is dat je terecht komt in een omgeving waar collega’s geïnteresseerd zijn in elkaar.

Een salaris dat past bij jouw rol en ervaring en ligt binnen de salarisrange van € 5.300 en € 6.150 bruto per maand. Als we jou als collega mogen ontvangen, krijg je 25 vakantiedagen op basis van 40 uur per week, een 13e maand en een premievrij pensioen.

Uiteraard zijn de voorwaarden bespreekbaar maar wellicht nog belangrijker is de werksfeer, het krijgen van verantwoordelijkheid en het vertrouwen.

Maar hoe mooi het ook mag klinken, alles valt of staat met de juiste klik .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier