Customer Service Medewerker
Keser
Best, Nederland
2 dagen geleden

Op het moment dat een van jouw klanten een order plaatst, ga jij van start! Je zorgt dat alle informatie juist in het systeem komt te staan, schakelt met het Duitse kantoor over de mogelijkheid om producten te produceren.

Daarnaast regel je dat de producten vanuit Duitsland naar distributiecentra gaan en uiteindelijk bij de klant komen. Klanten zijn loyaal en betrokken en met je klant bouw je snel een band op.

Kort samengevat ben je van A tot Z verantwoordelijk voor een order en heb je gedurende dit proces contact met meerdere afdelingen intern en de klant.

Gedurende het orderproces ben je bezig met de volgende werkzaamheden :

 • Beantwoorden van vragen m.b.t. lopende orders.
 • Afhandelen van klachten en het bieden van een passende oplossing.
 • Invoeren van verkooporders en het bewaken van levertijden.
 • Invoeren en up to date houden van klantgegevens.
 • Maken van vertalingen.
 • Aanspreekpunt voor klanten, transporteurs, sales en logistiek.
 • Organisatie

  Voor een productie organisatie in de food zijn we opzoek naar een proactieve Customer Service Medewerker. De organisatie is wereldwijd marktleider en loopt voorop op het gebied van innovaties.

  De organisatie heeft in Duitsland het hoofdkantoor, waar ook de productie plaatsvindt. Daarnaast hebben ze nog een productielocatie geopend in Oostenrijk.

  De locatie in Best werkt voor de markt in de Benelux. Op deze locatie zijn meerdere afdelingen actief en worden ook producten ontwikkeld, getest en gepresenteerd.

  Als Customer Service Medewerker kom je te werken in een team van 4 personen. Op deze afdeling is iedereen verantwoordelijk voor zijn eigen klantenbestand.

  Jij zal samen met een collega de Nederlandse klanten bedienen. Het team werkt al lange tijd met elkaar samen en zijn daarom goed op elkaar ingespeeld.

  Met elkaar wisselen jullie ervaringen uit, zodat iedereen zich kan blijven ontwikkelen.

  Vereisten

  Voor deze veelzijdige functie binnen deze innovatieve en nuchtere organisatie, zijn wij op zoek naar onderstaand profiel :

 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.
 • Beschikbaar voor 40 uur per week (08 : 00 17 : 00)
 • Pro actief, klantgericht, energiek en een echte teamplayer.
 • Aanbieding

  De organisatie biedt je een veelzijdige functie, waarbij je je talen verder kan ontwikkelen en kan blijven gebruiken. Je komt te werken in een ervaren team, waarbij je snel veel kan leren en veel verantwoordelijkheid krijgt.

  Bij deze functie hoort een salaris tot 2500 euro op basis van ervaring.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier