Leerling timmerman
Get Work
Nunspeet, NL
3 dagen geleden

Een mooie kans om als leerling timmerman je het vak eigen te maken bij jou in de regio! Solliciteer snel.

Wil jij spijkers met koppen leren slaan? Dat je handen kunnen maken, wat je hoofd bedenkt? Komt goed uit. Want we hebben een vacature leerling timmerman in de omgeving van Nunspeet waar jij dan geschikt voor bent.

Als leerling timmerman loop je mee met een volwaardig timmerman. Je gaat 1 dag in de week naar school voor de basisvaardigheden, en de overige 4 dagen breng je die in de praktijk op verschillende bouwprojecten.

Op de bouwplaats begin je met het minder ingewikkelde timmerwerk. Naarmate jij laat zien dat je het in je vingers krijgt, zal jij doorgroeien naar een volwaardig timmerman.

Kortom, je krijgt betaald om een vakman te worden.

Voor wat, hoort wat

Bij Get Work geloven wij dat gelukkige werknemers beter presteren. Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit geluk. Voor deze vacature leerling timmerman in de omgeving van Nunspeet zien de arbeidsvoorwaarden er als volgt uit :

 • een werkweek van 40 uur waarin jij je kan ontwikkelen tot een goede vakman.
 • de mogelijkheid van een vast contract.
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Jouw werkplek als Leerling timmerman in Nunspeet

  Dit grote en informele bouwbedrijf in de omgeving van Nunspeet zorgt voor kwaliteit en investeert in zijn medewerkers. Er heerst een goede en gezellige onderlinge sfeer, wat zorgt voor een prettige werkomgeving.

  Het is de plek waar jij als leerling timmerman de handen uit de mouwen kan steken.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de leerling timmerman bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Voor deze vacature in de omgeving van Nunspeet zoeken we een leerling timmerman die :

 • graag een mooi vak wil leren.
 • ervaring heeft met een bouwplaats.
 • niet bang is om af en toe een aantal uur in de week extra te werken.
 • graag zijn of haar VCA heeft. Heb je dit certificaat nog niet op zak? Dan kan je jouw VCA gewoon via Get Work behalen.
 • het liefst een rijbewijs B en eigen vervoer heeft. Heb je nog geen rijbewijs? Overleg met Get Work wat de mogelijkheden zijn om het te behalen.
 • woont in t Harde. Woon je niet in t Harde? Dan woon je wel in de buurt. Bijvoorbeeld in Lelystad, Apeldoorn, Zwolle of Dronten.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren op deze vacature leerling timmerman in de omgeving van Nunspeet is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier