Junior .NET Engineer
PHIND
Leiden, Zuid Holland, NL
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Organisatie Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Leiden. Deze organisatie is de ideale partner voor bedrijven die behoefte hebben aan grafische oplossingen.

Denk hierbij aan drukwerk als posters, flyers en banners. Er zijn applicatie gemaakt voor klanten om hun bestellingen online in te voeren zodat orders geheel automatisch gegenereerd kunnen worden.

Daarnaast is deze organisatie volop bezig met de ontwikkeling van maatwerk software voor hun klanten. Zo hebben ze bepaalde portalen ontwikkeld voor diverse grote supermarkten.

Er werken meer dan 25 medewerkers bij deze organisatie. Het is een erg open cultuur waar iedereen makkelijk aanspreekbaar is.

De vriendelijke HR manager geeft aan dat de directeur ook gewoon op de vloer aanwezig is en dat er een grote kans is dat hij een praatje met je komt maken! Functie Binnen deze organisatie zit een development team.

Het is een klein en hecht team van drie ervaren developers. Je kan dus erg veel leren van deze senioren. Je zal je voornamelijk bezig houden met de ontwikkeling van diverse applicaties.

Samen met het team ga je ervoor zorgen dat je de wensen en behoeften van de klanten gaat vervullen. Jullie bedenken samen oplossingen, maakt koppelingen met verschillende systemen en jullie zorgen ervoor dat alles netjes getest wordt.

De applicaties ga je ontwikkelen in C# en MVC en JavaScript. Binnen deze organisatie is het mogelijk om ook nieuwe talen aan te leren.

De mogelijkheid om door te leren is hier dus rijkelijk aanwezig. Sterker nog, dit stimuleren ze! Het gaat hier dus puur om webapplicaties.

Het is een informeel team die buiten het werk regelmatig uitjes organiseren om zo het team nog hechter te maken! Eisen Een HBO diploma (ICT gerelateerd) Ervaring met C# en (Of je wil dit heel graag leren!) Ervaring met JavaScript is een pré Je neemt initiatief en bent een echte teamplayer Voorwaarden € ,-

€ ,- 40 uur 25 vakantiedagen Reiskostenvergoeding Flexibele werktijden

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier