Kabel-/leidingwerker
Mourik
Groot-Ammers
3 dagen geleden

Als kabel- / leidingwerker voer je allerhande werkzaamheden uit t.b.v. leidingen (gas, water en / of warmte). Je voert, waar mogelijk gezamenlijk met de kraanmachinist, graaf- en grondwerkzaamheden uit en assisteert bij het aanleggen de buizen en leidingen.

Hierbij neem je het KAM- en veiligheidsbeleid in acht en controleer je op naleving hiervan bij collega’s en derden. Je bent alert op eventuele (milieu)risico’s en meldt afwijkingen bij je leidinggevende.

Je profiel

Je hebt reeds enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in de ondergrondse infra. Je bent in het bezit van je Vca-certificaat of je bent bereid om deze te behalen.

Je bent communicatief sterk en durft anderen aan te spreken wanneer jij onveilig gedrag constateert. Bovendien heb jij de drive om samen met het team de beoogde resultaten te behalen en ben je een echte teamspeler.

Over MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies.

Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern.

Wijstimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele, informele sfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier