Teamlid voor nachtdiensten Hilversum
Domino’s
Hilversum
5 dagen geleden

De functie

Ben jij een echt avondmens? Kom dan nachtdiensten werken bij Domino’s en maak en / of bezorg onze heerlijke pizza’s met veel plezier.

Je krijgt een goed salaris en na middernacht geldt er een nachttoeslag. Daarnaast ervaar je hoe gaaf teamwork is en zal je vaak zien dat je collega’s je vrienden worden.

Ervaring is niet nodig, want wij leren je alles wat je moet weten!

Jouw baan

Je geeft zelf aan wanneer je kunt werken, in jouw geval dus gedeeltelijk of volledig gedurende de nacht. Je kunt ingeroosterd worden als pizzabakker of -bezorger.

Als pizzabakker moet je alle pizza’s die op ons menu staan kunnen maken. Alleen pizza’s die voldoen aan onze hoge standaard mogen de deur uit en daarvoor ben jij verantwoordelijk.

Sta je ingeroosterd als bezorger? Dan ga jij zodra een bestelling klaar is de weg op en bezorg je de pizza’s zo snel mogelijk bij onze klanten.

Dit doe je natuurlijk met veel enthousiasme en een goed gevoel voor klantvriendelijkheid.

Als het druk is, dan noemen wij dat de rush’. Dat is bijvoorbeeld rond etenstijd, maar ook ’s nachts zijn er momenten waarop het opeens een stuk drukker is.

Je moet dan hard werken, maar het is belangrijk om rust en overzicht te behouden. Met het hele team zorg je ervoor dat de kwaliteit gehandhaafd wordt en dat de klanten snel geholpen worden.

Wanneer het rustiger is, is het belangrijk om overige taken op te pakken, zoals de bevoorrading, en het opruimen en schoonmaken van de winkel.

Je bent betrokken bij het behalen van opgestelde doelen, en jouw input wordt daarom op prijs gesteld.

Dit ben jij

Je bent tenminste 18 jaar en vindt het niet erg om ’s nachts te werken. Het lijkt je leuk om mee te werken aan het bakken en / of leveren van pizza’s van hoge kwaliteit.

Je streeft er zelfs naar om onze service en kwaliteit te verbeteren! Je hebt nieuwe ideeën en inspiratie om Domino’s nog leuker en beter te maken.

Daarnaast werk je snel, kun je goed plannen en organiseren, en vind je het leuk om afwisselend werk te doen met verschillende mate van drukte.

Je weet duidelijk te communiceren met je collega’s. Bovendien ben je enthousiast en klantvriendelijk en werken deze kwaliteiten aanstekelijk.

Je houdt daarnaast de winkel schoon en begrijpt het belang van hygiëne.

Dit bieden wij

Een uurloon passend bij je leeftijd. Je salaris hangt dus niet af van het aantal pizza’s dat je maakt.

Een nachttoeslag voor de gewerkte uren tussen 00 : 00 en 07 : 00.

Een (bij)baan die je eventueel goed kunt combineren met je studie.

Flexibiliteit. Je werkt op basis van wekelijkse beschikbaarheid, hierbij geldt uiteraard dat er afspraken worden gemaakt over het aantal uren (en nachten) dat je graag wilt werken.

Uitgebreide uitleg en training om van jou een uitstekende pizzabakker te maken.

De mogelijkheid tot) veel eigen verantwoordelijkheid.

De mogelijkheid om uiteindelijk baas te worden van je eigen Domino’s vestiging. Ook voor andere ambities hebben we binnen Domino’s veel opties om door te groeien.

En niet te vergeten : een compleet uniform.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier