Operatieassistent Cardioteam(27 - 36 uur)
Amphia Ziekenhuis
Breda, Netherlands
3 uur geleden

JOUW uitdaging

Het beste uit je zelf willen halen, samen met een professioneel en getalenteerd team! Als operatieassistent ben jij de pionier binnen die voor jouw oh zo vertrouwde omgeving : de OK.

De OK’s die speciaal ingericht zijn voor hartchirurgie, waar ongeveer 1200 hartoperaties per jaar worden uitgevoerd. Een OK waarbinnen bijzondere dingen gebeuren.

De nieuwste technieken worden ingezet zoals ritmechirurgie en minimaal invasieve klepchirurgie. Een OK die volop in beweging is en daardoor jouw hart sneller doet kloppen.

 • Je ben betrokken bij de meest complexe openhart operaties. Hierin neem jij de verantwoordelijk voor het instrumenteren, assisteren en omlopen binnen de cardio thoracale chirurgie, maar ben je, na je inwerktraject ook inzetbaar binnen andere specialismes;
 • Je leert graag en houd je vakkennis op peil door het deelnemen aan symposia, workshops en klinische lessen die met regelmaat door Amphia worden verzorgd.

  Ideeën voor andere kennissessies? Schroom niet om dit vooral te delen.

  Benieuwd naar jouw collega's? Jamila & Leon laten jou graag je nieuwe werkplek zien. Klik hier

  JOUW werkomgeving

  Werken binnen Amphia betekent afwisseling, uitdaging en volop dynamiek. Wij zijn één van de zestien ziekenhuizen in Nederland die hartoperaties uitvoert.

  Samen met 6 cardio thoracaal chirurgen, 7 cardio-anesthesiologen, 11 cardio-anesthesiemedewerkers, 11 perfusionisten en 23 operatieassistenten, verricht jij iedere dag bijzonder en dankbaar werk.

  Er zijn in totaal 25 OK’s verdeeld over drie locaties, waar je met ongeveer 300 collega’s iedere dag weer fantastisch werk verricht.

  Je werkt in een dienst van 9 uur. Zo start je dag óf om 07 : 45 tot 17 : 15 uur óf om 09 : 00 uur tot 18 : 30 uur. Ook zal je bereikbaarheidsdiensten draaien in de avonduren en tijdens weekenden.

  Je zult alle OK’s gaan zien, want je werkt op meerdere locaties.

  Amphia als JOUW werkgever

  Werken bij Amphia betekent werken in hét topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda! Een werkomgeving waarin jij jouw talent optimaal kunt ontwikkelen en waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

  Als onderdeel van ons ziekenhuis willen we je graag laten weten dat we blij met je zijn. Zo krijg je meteen een vast contract.

  Verder zijn de arbeidsvoorwaarden conform cao ziekenhuizen.

 • Op basis van je ervaring word je ingeschaald in FWG 55, met een salaris van €2.665,- tot €3917,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • wanneer je in bezit bent van de cardio-thoracale chirurgieopleiding certificaat, krijg je 1 periodiek verhoging;
 • Daarnaast ontvang je 8,3% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en je pensioensopbouw wordt geregeld door Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Een vitaliteitsaanbod met allerlei leuke trainingen, activiteiten en praktische tips op het gebied van gezondheid en welzijn;
 • In het team worden, voor wie dit leuk vinden, diverse evenementen door het jaar heen georganiseerd. Van workshops tot gezellige borrels.

  Team OK biedt het allemaal.

  Wat breng je mee?

  Als gediplomeerd operatieassistent ben je binnen Amphia van harte welkom.

  Ook ben je geregistreerd en ingeschreven in het LVO-kwaliteitsregister óf ben je bereid je in te schrijven. Het cardio team staat in ieder geval klaar voor jouw ervaring en kennis.

  Mocht je als startende operatieassistent interesse hebben in het volgen van een opleiding tot cardio-assistent is dit ook zeker mogelijk.

  Wij denken namelijk graag mee in jouw loopbaan en daarbij behorende ambities.

  Dus.. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keertje meelopen en maak kennis met je super (OK)é’ collega’s!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier