Zelfstandige Field Service Engineer/PLC Engineer
LMH Engineering
Oss , NL
3 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Zelfstandige Field Service Engineer / PLC Engineer

Wat ga je doen?

Dit bedrijf is door groei op zoek naar nieuwe werknemers. Als Field Service Engineer / PLC Engineer werk jij aan verschillende warmtepompsystemen die zijn ontwikkeld en gebouwd voor onder andere de energiesectoren.

Denk hierbij aan de systemen voor duurzame nieuwbouwwoningen! Jij bent verantwoordelijk voor de de goede begeleiding tijdens projecten en service aan deze apparatuur.

Ook zal jij de software engineeringen, onderhouden en ook zal je nieuwe software inbedrijfstellen. Tevens zal jij deze wanneer nodig aanpassen.

Daarnaast analyseer je storingen en los je deze op. Kortom een gevarieerd takenpakket. Tevens zal je alles rapporteren via de laptop / i-Pad zodat alles netjes wordt bijgehouden.

De hiervoorgenoemde werkzaamheden bestaan dus uit elektrotechniek / meet- en regeltechniek en besturingstechniek. Tot slot werk je vanuit huis, kantoor en op locatie. Klinkt leuk toch?

Wat wordt jou geboden?

 • Een basissalaris van maximaal €53.000
 • Flexibel werken bespreekbaar
 • 25 vakantiedagen + 8 ATV
 • 8% vakantiegeld
 • Servicebus
 • Pensioen (PMT)
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • MTS WTB, meet- en regeltechniek, procestechniek, elektrotechniek, mechatronica
 • Kennis van PLC en besturingstechnieken (Omron, Siemens, Allen Bradley)
 • Communicatief vaardig
 • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal
 • Waar ga je werken?

  Je komt te werken bij een organisatie welke al een aantal jaren actief is als specialist in warmtepompen, warmte en koude opslag.

  Zij leveren diverse producten en systemen. De machines waar je aan werkt worden in Nederland gebruikt in de wereld van het energie zuinige vastgoed.

  Ook ben jij nauw betrokken bij alle projecten. Daarnaast staat deze organisatie in nauw contact met hun klanten, zodat de diverse systemen aan de wensen en behoeften voldoen van de klanten in diverse sectoren.

  Hierdoor streeft de organisatie ernaar om keer op keer unieke installaties te leveren. Hier kan jij jouw steentje aan bijdragen!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via jules.haulussy lmhengineering.

  com of (010) 754 2727. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €0.00 - €53000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier