Technicus meet- en regeltechniek
Voort
Utrecht, NL
13 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Je bent bij projecten betrokken vanaf de engineeringfase tot en met de oplevering en nazorg van nieuwe en bestaande regeltechnische installaties in de utiliteit.

Als technicus meet- en regeltechniek heb je verstand van alle vakdisciplines en draag je niet alleen zorg voor de software en de inbedrijfstelling, maar ook voor de overall functionele eindtest en commissioning van installaties.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig inbedrijfstellen van regeltechnische installatie ten behoeve van klimaattechniek.

Je begeleid en controleert onderaannemers, waarbij je verantwoordelijk bent voor kwaliteit en voortgang van het werk en tevens aandacht hebt voor veiligheid, gezondheid en milieu.

Functieeisen

Een communicatief krachtige meet- en regeltechnicus / inbedrijfsteller met relevante werkervaring. Daarnaast beschik je minimaal over een afgeronde MBO4 opleiding, aangevuld met vakgerichte opleidingen zoals KLI en / of MRK.

Als je ervaring hebt met Priva, Webeasy of Siemens, dan is dit een pré.Je kan een overzicht maken en / of behouden in (complexe) technische / procesmatige omgevingen.

Je werkt nauwkeurig en gedisciplineerd en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je communiceert op correcte wijze over de voortgang met collega’s en de klant.

Samenwerken gaat je goed af, maar je hebt ook een grote mate van zelfstandigheid.Je bezit een rijbewijs B en bent woonachtig in de regio Utrecht / Amsterdam.

Bij indiensttreding kan je een VOG overleggen.

Bedrijfsomschrijving

Jij gaat werken in een uitdagende omgeving, waarin je een marktconform salaris krijgt, een auto van de zaak en zij staan volop voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25 vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier