Werkvoorbereider-Operator SealXpress
Eriks
Alkmaar
4 dagen geleden

ERIKS wil haar toppositie in de markt nog verder uitbouwen. Daarom kijken wij uit naar nieuwe medewerkers met tomeloze passie voor technologie en met ambitie voor groei, ontwikkeling en zelfontplooiing.

Heb jij die instelling? Dan ben je van harte welkom bij ERIKS!

Voor onze ERIKS vestiging in Alkmaar zijn wij op zoek naar een

Werkvoorbereider-Operator SealXpress

Functie-inhoud

Onze nieuwe collega in de functie van werkvoorbereider / operator verspanen / sealxpress is verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse uiteenlopende werkzaamheden.

ERIKS heeft 2 beschikbare CNC draaibanken die efficiënt en effectief ingezet dienen te worden. Je bent verantwoordelijk voor zowel de kostencalculaties, orderplanning, werkvoorbereiding (planning van inzet van de machines), programmeren van de draaibanken, opstellen van draaiprogramma’s (via CAM), tot onderzoek of nieuwe producten ook geproduceerd kunnen worden en de meest efficiënte manier hiervoor.

Dit alles rekening houdend met de kwaliteit, maakbaarheid en kosten. Je hebt veel overleg met de (interne) stakeholders.

De producten zijn divers, geen dag is hetzelfde. Nieuwe ontwikkelingen en investeringen maken dat je continue in een veranderende omgeving werkzaam bent.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding met daarbij kennis en ervaring in het zelfstandig bedienen en instellen van CNC gestuurde draaibanken, ervaring in CAD-

CAM programma’s en het besturingssysteem Sinumerik. Daarnaast heb je al kennis van kunststofmaterialen en technieken waarmee eigenschappen van het materiaal worden beïnvloed.

Het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent en oplossingsgericht denken is je niet vreemd.

Dit biedt ERIKS :

Herken jij je hierin? En spreekt werken in een informele sfeer je aan? Dan kunnen wij samen wellicht een mooie toekomst delen.

Met volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. En met uitstekende arbeidsvoorwaarden : een marktconform salaris en een winstuitkering.

Bij ERIKS is dat de gewoonste zaak van de wereld.

Reageren?

Spreekt deze uitdagende functie je aan, klik dan op Solliciteren Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Kees Slingerland, Manager Production (06-

48753204 of de afdeling HR via 072- 514 16 97

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier