Werkstudent Notariaat
Meijburg & Co
Amstelveen, NL
4 dagen geleden

Wil jij de regie over jouw notariële carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter versterking van onze notariële praktijk zijn wij op zoek naar getalenteerdewerkstudenten.

Als werkstudent bij Meijburg Legal ben je samen met je ervaren collega’s verantwoordelijk voor de advisering van onze (inter)nationale cliënten.

Tijdens dit werkstudentschap krijg je de kans om onze notariële praktijk over de gehele breedte te leren kennen.

Wij nemen het werkstudentschap serieus en vinden het daarom belangrijk dat je snel verantwoordelijkheid krijgt. Hierbij kan je denken aan het voorbereiden van óf zelf deelnemen aan klantmeetings, het zelfstandig oppakken en onderzoeken van vraagstukken en het voorbereiden van adviezen en memo’s.

Daarnaast heb je als werkstudent ook een actieve rol tijdens het vaktechnisch overleg. Het is daarom belangrijk dat je op de hoogte bent van de actuele ontwikkelingen binnen het notariaat en in het bijzonder het ondernemingsrecht.

Tijdens jouw werkstudentschap bij Meijburg Legal word je gekoppeld aan een ervaren collega, die ook fungeert als jouw eerste aanspreekpunt.

Deze collega zorgt er onder andere voor dat je je snel thuis voelt. Je kunt bij iedereen met je vragen terecht want vanaf het eerste moment ben je onderdeel van het team.

De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatieWat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor het vak.

Om een werkstudentschap bij Meijburg Legal aan te gaan, ben je derdejaars bachelor- of masterstudent notarieel recht met een voorkeur voor ondernemingsrecht.

Ook vragen wij een beschikbaarheid van minimaal drie maanden en twee tot vijf dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.

Wat kun jij van ons verwachten

  • Een mooie kans om Meijburg Legal te leren kennen als toekomstige werkgever
  • Uitstekende begeleiding van dé beste professionals
  • Eigen regie over de voortgang van jouw eigen notariële carrière
  • Een pre-employment screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

    Arbeidsvoorwaarden :

    deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier