Allround uitvoerder
Eminent
Drunen, NL
5 dagen geleden
source : Bouwvacatures

Wanneer je binnen deze organisatie aan de slag gaat als uitvoerder krijg je een energiek bouwteam onder je hoede. Met dit team en alle betrokken bouwpartners ga je aan de slag om het project binnen gestelde tijd en budget te volbrengen.

Dit is nu een woningbouwproject maar kan de volgende keer net zo goed een utilitair of renovatieproject zijn. Jij bent degene die de dagelijkse leiding heeft.

Daarmee heb je gelijk de verantwoordelijkheid voor de inzet en tijdige levering van materiaal en materieel. In bouwmeeting- en vergaderingen zorg je dat iedereen helder heeft wat er moet gebeuren en dat alles op een veilige manier en volgens alle voorschriften.

Interesse? Neem contact op met Filip Martens, 06 - 18 25 71 31, f.martens eminentgroep.nl

Functieeisen

 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Afgeronde bouwkundige opleiding
 • Ervaring met diverse projecten
 • Bedrijfsomschrijving

  Onze opdrachtgever is een innovatieve organisatie die ontwikkeling, verkoop en realisatie van woning- en utiliteitsbouw verzorgen.

  Ze verzorgen de woningen op basis van eigen concept met daarin een duidelijk LEAN gedachtegoed verwerkt. De organisatie bestaat uit een aantal werkmaatschappijen in binnen- en buitenland.

  Het familiebedrijf heeft een open bedrijfscultuur en heeft oog voor het individu. Ze zijn flinke stappen aan het maken met BIM en slimmer bouwen is een vooraanstaand thema in de organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden

  Jouw beloning ziet er uit als volgt :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Een heus familiebedrijf met leuke collega's
 • Een lekkere vrijdagmiddagborrel
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier