Timmerman
Faber Personeelsdiensten
Holten, Nederland
5 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Ben jij een ervaren timmerman of timmervrouw die klaar is voor de volgende stap in zijn loopbaan? Wij bieden een baan als timmerman in de werkplaats bij een toonaangevende timmerfabriek waar vakmanschap centraal staat.

Zo is er veel aandacht voor persoonlijk contact en jou ontwikkeling als timmerman.

Je komt uitsluitend te werken aan unieke projecten waar jij als timmerman de prefab bouwelementen voor gaat maken. Dit zijn o.

a. luxe vrijstaande villa’s die per woning verschillend zijn. Het unieke is dat je in een vast koppel het project van begint eind volledig mag gaan maken!

De timmerfabriek is nog maar 1,5 jaar oud en voorzien van de modernste gereedschappen. De sfeer binnen het bedrijf is lekker direct en open.

Wanneer het druk is in de timmerfabriek kan het ook voorkomen dat de directeur mee timmert in de werkplaats!

Ben jij de kandidaat

Dan werk je graag bij een bedrijf waar vakmanschap centraal staat en jij als timmerman volledig wordt meegenomen in het werkproces.

Zo maak je ieder project van begin tot eind af. In deze functie is het belangrijk dat je aantoonbare werkervaring hebt als timmerman of werkplaats timmerman.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan als timmerman, waar je conform het timmerfabriek cao wordt beloond. Dit betekend een salaris tussen de €2.

500 en €3.000 per 4 weken, afhankelijk van je werkervaring.

Wij vinden het belangrijk dat jij de mogelijkheid krijgt om jezelf verder te ontwikkelen als timmerman. Omdat je daarmee allrounder wordt en daardoor eenvoudiger kan stijgen in het salaris.

Gedurende je loopbaan bij Faber krijg je de mogelijkheid om 2 opleidingen te volgen op onze kosten! Hierbij kun je denken aan cursus tekening lezen, VCA, BHV of heftruck certificaat.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier