Productieplanner
YACHT
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Over de functie

In de rol van productieplanner weet jij als geen ander hoe je de productiecapaciteit optimaal kunt benutten.

Je bent verantwoordelijk voor een vlekkeloze productieplanning op zowel de korte als lange termijn.

Als productieplanner ben jij een belangrijke schakel tussen productie en de Supply Chain. Dagelijks houdt jij je bezig om productieorders, klant en voorraadorders op een optimale en efficiënte manier in te plannen en te bewaken.

Jij als productieplanner signaleert tijding knelpunten en stemt dit af met de in- en externe stakeholders. Bij verstoringen in de productie draag jij proactief oplossingen aan.

Daarnaast ben je als productieplanner verantwoordelijke voor het verkorten van lead times’ en verschaft inzicht rondom voorraadmogelijkheden.

In het kort :

 • Als productieplanner benut je de productiecapaciteit optimaal
 • Je bent een belangrijke schakel tussen productie en de Supply Chain
 • Je verschaft inzicht rondom voorraadmogelijkheden
 • Functie-eisen

  Als productieplanner luister je goed naar de klant zodat je ook de onderliggende behoefte achterhaalt. Daarbij zie je samenhang en verbanden tussen gegevens.

  Dit stelt jou in staat om logische conclusies te trekken. Daarnaast kan je zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.

 • HBO / WO opleiding richting Supply Chain Management / Procurement, Technology, Operationsmanagement of Technisch Bedrijfskunde
 • Minimaal drie jaar ervaring binnen het vakgebied Supply Chain in de richting van productieplanning
 • Kennis van SAP
 • Je bent stressbestendig
 • Communicatief vaardig
 • Arbeidsvoorwaarden

  Een motiverende functie met volop ontwikkelingsmogelijkheden behoort tot de voorwaarden. Yacht biedt een uitstekend salaris conform de betreffende CAO waarbij een lease-auto tevens tot de mogelijkheden behoort.

  Daarnaast biedt Yacht goede secundaire voorwaarden met onder andere een uitgebreide bonusregeling.

  Naast het uitvoeren van een opdracht bij één van onze opdrachtgevers kun je tevens een groot aantal trainingen en opleidingen volgen om jouw kennis en softskills verder te ontwikkelen.

  Daarnaast krijg je een persoonlijke coach, één van onze professionals, die je begeleidt bij het vormgeven van je carrière en een vast contactpersoon bij Yacht zelf.

  Vanuit een dienstverband bij Yacht ga je aan de slag bij onze opdrachtgevers. De opdrachten variëren van het plannen van een productielijn tot het uitvoeren van (logistieke) verbetertrajecten.

  Bedrijfsinformatie

  De wereld verandert in rap tempo. De arbeidsmarkt stelt steeds weer nieuwe eisen aan professionals. Yacht weet als geen ander hoe de arbeidsmarkt zich ontwikkelt.

  En zorgt ervoor dat je op deze veranderingen bent voorbereid. Nu en in de toekomst. We helpen je te blijven ontwikkelen door de uitdagende projecten die we bieden bij toonaangevende organisaties.

  Tegelijkertijd maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers door verbeteringen te realiseren. Dat vraagt om kwaliteit; om echte professionals die echte uitdagingen aangaan.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier