Project Engineer Utiliteitsbouw
Centerpoint
Amersfoort, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Introductie Wij zijn op zoek naar een senior project engineer. In deze rol ben jij betrokken bij een uitdagend project te Amsterdam.

Het gaat om de bouw van een schoolcomplex op een zeer lastig te bereiken locatie. Ben jij in staat om dit project tot een succes te maken?

Organisatie Jij komt niet te werken bij een standaard aannemingsbedrijf. Deze partij kiest uitsluitend voor de complexere projecten, vaak in combinatie met civiele componenten.

Dit kan in de nieuwbouw als in renovatie en onderhoud. Bovendien hebben zij een geheel civiele tak binnen de organisatie gericht op de GWW en droge waterbouw.

Ze zijn gevestigd in het midden en oosten van het land maar de projecten worden ook veel gerealiseerd in de Randstad. Ze zijn bekend met de diverse contractvormen.

Functie In deze functie ben je betrokken bij de nieuwbouw van een school te Amsterdam onder UAV contract. Als senior project engineer draag je zorg voor de gehele werkvoorbereiding vanaf bestek en tekeningen.

Je werkt in een team van 3 andere project engineers maar van jou wordt een kartrekkers rol verwacht. In eerste instantie werk je vanaf kantoor Amersfoort maar uiteindelijk zullen de werkzaamheden vanaf de bouwplaats gedaan worden.

Je rapporteert aan de projectmanager. Functie-eisen Je bent minimaal in het bezit van het diploma HTS Bouwkunde en je hebt aantoonbare ervaring in de werkvoorbereiding van complexe utilitaire werken.

Daarnaast is een geldig certificaat VCA VOL vereist en kennis van het programma Relatics is een pre. Het heeft de voorkeur dat je in of rondom Amersfoort woonachtig bent.

Aanbod Onze opdrachtgever wenst je uiteindelijk in vaste dienst te nemen na een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed te noemen en bij deze functie hoort tevens een leaseauto.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier