(Junior) RPA Consultant
Kelly Services
Amersfoort
3 dagen geleden

RPA Consultant Fulltime

Wil jij werken bij een van de snelst groeiende software solution providers in de Benelux? Onderdeel zijn van het succes binnen een internationaal en gemotiveerd team?

Ben je op zoek naar een uitdagende functie in Robotics Proces Automatisering (RPA) waar je veel kunt leren, technische innovatie jou aanspreekt en waar je verantwoordelijkheid zult gaan krijgen over je eigen projecten?

Dan is de functie RPA-consultant echt iets voor jou. Wij groeien snel en zijn daarom per direct op zoek naar een zelfverzekerd RPA-

talent die ons team komt versterken en kan bijdragen aan ons succes!

Wat ga je doen?

Als RPA Consultant ga jij je ontwikkelen als RPA-deskundige door robots te gaan ontwerpen, bouwen en onderhouden. Je bent als junior consultant al snel betrokken bij de analyse van processen en maakt deel uit van een projectteam.

Dit RPA-project team levert een functioneel en technisch ontwerp op aan haar klanten na een discovery en assessment fase bij de klant.

In jouw rol als RPA Consultant interpreteer je deze ontwerpen grondig en vormt dit het fundament voor het bouwen van de robots.

Samen met het projectteam zorg je voor een vlotte implementatie van deze robots bij de klant en haar eindgebruikers. In jouw functie is een goede training en goede documentatie een belangrijke voorwaarde voor een succesvol project.

Uiteindelijk zul je door het verkrijgen van ervaring met RPA zelf in staat kunnen zijn om de vele mogelijkheden van RPA bij klanten te herkennen en te benoemen.

Binnen ons RPA-team krijg je de nodige training in RPA-tools en begeleiding, waardoor je volop de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

Met 50 medewerkers en kantoren in Nederland, België, Spanje en Denemarken, kom jij te werken vanuit ons kantoor te Amersfoort.

Op dit kantoor zijn we werkzaam met een team van 15 medewerkers. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken.

Zin om deze uitdaging aan te pakken? Het onderstaande profiel kan daarbij helpen :

 • Je hebt een afgeronde Bachelor of Master in Business IT, Software Engineering of Kunstmatige Intelligentie.
 • Je hebt 0-4 jaar ervaring als technisch (RPA) softwareconsultant of programmeur in de Software en / of Zakelijke dienstverlening, waarbij je ons over jouw succesverhalen kunt vertellen.
 • Je hebt affiniteit met zowel bedrijfsprocessen als ICT.
 • Je neemt verantwoordelijkheid voor jouw werk binnen de projecten, waarbij je jouw doelstellingen en die van klant nooit uit het oog verliest.
 • Je beschrijft jezelf als nieuwsgierig naar innovaties, proactief, zelfstandig, resultaat-gedreven en in voor plezier.
 • Je beschikt over goede communicatie skills.
 • Kennis van RPA software zoals Automation Anywhere, UIpath, BluePrism, Kofax RPA is een pré.
 • In jouw functie rapporteer je direct aan de VP Operations voor Nederland.

  Ons aanbod

 • Werken in een enthousiast en gedreven team, waar professionaliteit voorop staat en humor de rode draad is.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 29 vakantiedagen op fulltime basis. Interessant startsalaris met aantrekkelijke bonusregeling.
 • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract.
 • Auto van de zaak.
 • Trainingen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Gezellige teamevenementen met zowel een sportief als een culinair karakter.
 • Bedrijf

  Zij zijn het competence centrum voor financiële procesoptimalisatie, onderdeel van de moedermaatschappij met 5.000 medewerkers, een toonaangevende IT-

  serviceprovider. Zij streven naar continue perfectie van financiële processen door het consolideren van expertise, inspirerende ideeën en innovatieve technologie.

  Met oplossingen op het gebied van Procure-to-Pay, Order-to-Cash, e-Invoicing en Finance Robotics, dragen zij bij aan de moderne financiële functie van onze klantenorganisaties.

  Enkele van onze internationale klanten zijn : Beter Bed, Booking.com, TomTom, LEGO, Q8, COOP supermarkten, Nikon Europe, Dille&Kamille, Danone en Technische Unie.

  Solliciteren : Stuur je cv via de link of neem contact op met Marc Philip van Ittersum van Kelly Services 0654712600

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier