Junior contract- / leveranciersmanager IT
Lidl NL
Hoofdkantoor Huizen, NL
6 dagen geleden

Lidl heeft een moderne en uitdagende ICT omgeving waarbij internationalisering en standaardisering van groot belang zijn.

Onze groeiende IT-afdeling draagt zorg voor het IT-landschap van Lidl Nederland, bestaande uit het hoofdkantoor, zes distributiecentra en de ruim 420 filialen.

Retail ervaar je hier elke dag. De ICT teams zijn klein en overzichtelijk en kwaliteit staat altijd voorop. Bij Lidl is het beheer, maar ook de vernieuwing van de ICT-

omgeving doorslaggevend voor het draaiend houden van de verschillende bedrijfsprocessen binnen de organisatie.

Voor het team IT Administration & Governance zijn we vanwege groei op zoek naar een enthousiaste en proactieve collega die zelfstandig invulling gaat geven aan deze nieuwe functie.

Specialistische IT kennis is voor deze rol en binnen deze afdeling geen vereiste. De afdeling is onder andere verantwoordelijk voor het inkopen van IT middelen en diensten, communicatie en IT Governance.

Als contractmanager IT ligt jouw focus op het service(level) management en contractmanagement van onze externe leveranciers, waarbij je de volledige coördinatie in handen hebt van het gehele contractproces, van aanbesteding tot SLA monitoring.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een servicepartij die onderhoud verricht aan onze hardware in de filialen en op distributiecentra.

Om deze nieuwe functie succesvol en zelfstandig inhoud te gaan geven, breng jij de nodige kennis en ervaring eventueel opgedaan tijdens je studie.

Ben jij die sterke zelfstarter die wij zoeken? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

De baan

Als junior contract- / leveranciersmanager ben je een sociale spin in het web als het gaat om het aanvragen van offertes (RfP) en opdrachten bij externe partners.

Je bent in gesprek met de partners en verzamelt de aanbiedingen, stelt contracten op en bewaakt de service level afspraken.

Door jou is er een goede en open relatie met de leveranciers en weten we gezamenlijk met onze partners mooie resultaten te behalen!

 • Jij bent verantwoordelijk voor het inkoop- en contractmanagement van alle contracten binnen de afdeling IT Administration & Governance.
 • Jij stuurt hiervoor externe leveranciers, dienstverleners en andere partijen aan als het gaat om performance, kwaliteitsverbetering en het nakomen van afspraken .

 • Jij bent onze belangrijkste link tussen contractanten en de organisatie. Het is belangrijk dat de beloofde kwaliteit ook daadwerkelijk zal worden geleverd en je zorgt voor eventuele uitbreiding en verbetering daar waar nodig.
 • Jij coördineert het gehele contractproces en zorgt hierbij voor o.a. voor het opstellen, afstemmen en ondertekenen van contracten door de betrokken in-
 • en externe mensen en partijen. Van offertetraject, het opstellen van SLA’s tot het bespreken van de budgetten, rapportages en het beheer.

  Jij bent degenen die het organiseert, stuurt en administreert en controleert.

 • Ook IT Governance en compliance taken behoren tot jouw takenpakket. Denk hierbij aan het bewaken van de overlegstructuur, controleren van certificeringen bij leveranciers of het inplannen van audits.
 • en uiteraard het bewaken van de opvolging van audit bevindingen)

 • Tot slot ben je naast bovengenoemde zaken, betrokken bij en / of verantwoordelijk voor de uitrol van landelijke IT projecten.
 • Denk hierbij bijvoorbeeld aan de uitrol van filiaalprinters in het land.

  Jouw profiel

 • Voor deze functie beschik je over een afgeronde HBO opleiding en heb je minimaal 3 jaar werkervaring.
 • Ervaring met contractmanagement of als service coördinator is een pré.
 • Indien je kennis van ITIL hebt dan is dit een pré.
 • Jezelf ontwikkelen tot een volwaardig service manager zie je als een uitdaging.
 • Daarnaast heb je ook relevante ervaring opgedaan met projectmatig werken. Misschien heb je de training Prince2 of IPMA al gedaan?
 • Communicatief ben je sterk, je staat stevig in je schoenen en weet te overtuigen. Je bent zorgvuldig in je uitingen omdat je jezelf altijd bewust bent van de impact van je uitspraken en handelen.
 • De Nederlands en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift.
 • Jij bent van nature een zelfstarter, neemt graag initiatief en hebt een kritische houding als het gaat om kwaliteit. Jij vraagt door en wilt weten hoe het zit.
 • Naast een klantgerichte werkhouding ben je analytisch goed onderlegd.
 • Wij bieden

  Bij Lidl zijn we trots. Trots op onze organisatie, onze teamgeest en wat we met elkaar bereiken. Dit heeft te maken met onze unieke bedrijfsfilosofie, maar ook zeker met de inzet van al onze medewerkers.

  Mensen die de lat voor zichzelf hoog leggen, van nature net even een stapje harder lopen, zaken direct aanpakken en initiatief tonen.

  Met zo’n instelling kun je bij een snelgroeiende en dynamische organisatie als Lidl niet alleen rekenen op een goed salaris, maar ook op alle ruimte om te laten zien wat je in huis hebt.

  Zo haal je bij Lidl het beste uit jezelf. En kom je verder dan je misschien ooit van jezelf gedacht had. Verder bieden wij jou :

 • Een uitdagende, nieuwe functie die je volledig zelf vorm en inhoud kunt gaan geven. Hierbij krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Een mooie kans om jouw contractmanagement ervaring in te zetten binnen de dynamiek van een sterk groeiend retailbedrijf en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een klein, informeel en gedreven team waarin je samen veel impact kunt hebben op de kwaliteit van IT dienstverlening ten behoeve van de Lidl organisatie.
 • Goede arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris.
 • Wij zijn

  Bij Lidl Nederland maken ruim 18.500 talentvolle mensen het elke dag waar. Wie anders dan deze mensen kunnen je het beste vertellen over onze cultuur?

  Op maakhetwaarbijlidl.nl delen wij de verhalen van onze mensen.

  Interesse?

  We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Voor eventuele vragen neem contact op met onze recruiter Celine Froma via 035-5286656.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier