Development Manager
CBRE Nederland
Amsterdam, Noord-Holland, Netherlands
1 dag geleden

Ben jij gedreven en werk je graag met veel verschillende mensen aan uiteenlopende vastgoed ontwikkelingsopdrachten? Kom jij met creatieve oplossingen en out-of the-box ideeën waardoor jij vastgoed eigenaren kan voorzien van de beste bestemming van hun object?

Wordt dan Development Manager bij CBRE!

Wat ga je doen?

Als Development Manager binnen het Development team ben je operationeel verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende opdrachten binnen de commercieel vastgoedsector.

Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het project werk je samen met één of meerdere collega’s van de andere afdelingen binnen CBRE.

Daarbij delegeer je ook werk naar (junior) consultants en zorg je ervoor dat binnen de planning aan de vraag van de opdrachtgever wordt voldaan.

Dagelijks ben je bezig met uiteenlopende vraagstukken in de kantoren, woning, industrial en of retail sector, waaronder strategische advisering, het opstellen van business cases, conceptontwikkeling, transformatiebegeleiding (ontwikkelen én uitvoeren), marktonderzoek etc.

Doordat de verschillende specialismes stevig verankerd zijn binnen CBRE, krijg je de mogelijkheid om in korte tijd voor uiteenlopende vraagstukken een oplossing te bedenken en deze vervolgens ook uit te voeren.

Zo ziet jouw gemiddelde werkdag als Development Manager eruit :

Je begint je werkdag thuis voordat je op pad gaat naar je eerste afspraak. Nadat je de belangrijkste mails en belletjes hebt gedaan stap je in de auto naar kantoor, want je hebt een overleg met een aantal collega’s waarmee je samen een herontwikkelingsconcept aan het ontwikkelen bent voor een verouderd kantoorgebouw in hartje Amsterdam.

Als je op kantoor aankomt word je direct aangesproken door een collega : een klant heeft gevraagd of hij alternatieve functies weet voor een leegstaand pand, zou een transformatie naar woningen en kantoren hier misschien passen?

Tijdens de lunch heb je met één van je klanten afgesproken om weer eens bij te praten en te horen wat er allemaal speelt.

Wie weet kan je haar verder helpen met dat lastige ontwikkelvraagstuk waar veel stakeholders bij betrokken zijn en de gemeente nog meegenomen moet worden in de plannen die er liggen.

Terug naar huis rij je langs dat leegstaande kantoorpand waar je collega het over had om alvast een eerste indruk te krijgen.

Je belt nog even met een collega om terug te koppelen hoe de presentatie ging voor je klant uit Londen die over was in Amsterdam en om alvast voor te bespreken hoe jullie het acquisitiegesprek van morgen gaan insteken : het zou toch mooi zijn als we ook het plan mogen gaan uitvoeren wat we hebben ontwikkeld!

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde HBO- of WO-opleiding op het gebied van bouwkunde / Real Estate management;
 • Je hebt minimaal 3 4 jaar relevante werkervaring in de ontwikkeling van vastgoed;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je bent commercieel en overtuigingskracht zit in je systeem;
 • Je bent analytisch;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands én Engels
 • Wat hebben we jou te bieden?

 • Bij CBRE werk je samen met allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaaladvies en / of ontwikkeling. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of creatieve achtergrond;
 • allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

  Als professional bieden we je uitgebreide mogelijkheden om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Die ontwikkeling kan gericht zijn op je leidinggevende kwaliteiten en / of je talenten als specialist waarmee je direct bijdraagt aan het thought leadership van CBRE.

  Wij faciliteren dat zowel via ons collectieve opleidingsprogramma, de CBRE Academy, alsook via individuele coachingstrajecten of door het volgen van een MBA.

  Zo stellen we je in staat om meerwaarde te creëren : voor ons bedrijf én voor je eigen carrière.

  Op welke afdeling kom je te werken?

  Development Services bestaat uit een grote groep specialisten op het gebied van (her)ontwikkeling, renovatie, installatietechniek, architectuur, bouwkosten, business cases, duurzaamheid, brandveiligheid en project management.

  Het team werkt voor onze opdrachten integraal samen met bijna alle afdelingen binnen CBRE. We halen ons plezier uit het samenwerken met al die verschillende specialisten om te komen tot bijzondere en hoogwaardige oplossingen en ontwikkelingen voor onze opdrachtgevers.

  Over CBRE Advisory

  CBRE is een organisatie waarbij het niet uitmaakt of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt.

  We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

  Met ruim 100.000 medewerkers verspreid over 500 kantoren in 100+ landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy.

  In Nederland werken onze 600 professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

  Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier